Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Windowsos tablet topic
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Hozzászólok Aktív témák
-
UIQ-ra már vagy 3 hónapja elérhető, ha nem több.
3900X & 10850K
-
válasz
asadasad22 #2 üzenetére
Szerintem egyszerre jelent meg.
Ugye nem versenyezni akarsz.3900X & 10850K
-
asadasad22
őstag
nem, csak tényként jegyeztem meg, fogalmam sincs, hogy mikor adták ki UIQ-ra, nem is érdekel. közben meg is találtam, egy fórumra augusztus 7-én került ki, ez ha nem is fél éve, de közel annyi ideje volt. mondjuk az még csak béta volt, ez a mostani új dolog mondjuk elvileg már végleges, nemtom mennyiben változott..
[ Szerkesztve ]
-
TM^2107
csendes tag
Jól sikerültek ezek a mai hírek. Volt már 5730/5370 kétnevű telefon és most van PalmOS emulátor S60 és UIS készülékekre. Nem semmi.
-
Ulkesh
őstag
Csak én nem értem, hogy S60-on érintőkijelző hiányában mégis mi értelme van egy Palm emulátornak?
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
zdanee
őstag
operaminihaz hasonlo kurzorod van, touchos nokian ertelemszeruen touchos, erinteserzekeny D-pades mobilokon (ujabb N szeria, nehany samsung) touchpad szeru kezeles. Ertelme termeszetesen a kompatibilitas, es hogy ne kelljen a feltegla meretu 5 eves tungsteneddel rohangalnod, csak mert a raktarnyilvantarto kliense azon fut csak. Amugy meg minek C64 emulator qwerty nelkul? En mindenesetre joideje hasznalom E51-en, ennek a "vegleges" verzionak is vannak fura fagyasai (elsosorban a ZLaunchert nem szereti), de tisztessegesen futtat minden progit, ami nem akar HW-hez nyulni, szerintem jo kis progi. Plusz eleg jol optimalizalt is, alig terheli a procit 20% fole (egy 104 MHz-s Arm7-et emulalunk, plusz fullscreen antialiasing a 320x320as felbontas miatt).
Zipit Z2 idomár - Samsung Galaxy S8 - Cube i7 Stylus - Pebble Time - Remix Mini 2G - GPD Win
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Series 60 és UIQ készülékekre is elérhető a StyleTap Palm OS emulátor végleges változata.
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
- [Re:] OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Canon EOS DSLR topic
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Háztartási gépek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest