Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Sok jó dolog volt a 2-ben. Nekem csak azért nem lett a kedvencem, mert rajzfilmes lett a grafikája. Nekem ez valahogy nem illik a sorozat hangulatához.
-
Ofanaht
csendes tag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
Jaja, eléggé feldobta az első Sam(ek) hangulatát, a Gnaar esküvőről meg ne is beszéljünk. Mondjuk azt én csak egyszer vittem ki, de a Demo CD-t rongyosra játszottam.
-
huskydog17
addikt
válasz
#20655360 #12 üzenetére
+1
A 2. rész szerintem az egyik legjobb, abban rengeteg újítás volt, fantasztikus fegyverek. A 3 vagy 4 csövű shoti és a minigun abban nagyon tetszett, na meg a szöges gurulós labda is. A rengeteg új ellenfélről akkor még nem is beszéltünk, egyszóval szerintem a 2. rész is zseniális alkotás!
-
McSico
senior tag
Jupííííí!! Jöjjön csak. Már most alig várom.
-
törölt tag
Írhatnám, h bárcsak a 2. rész stílusát vinné tovább, de a többség pont azt a részt nem csípte.
Legalább a kamikaze papagáj visszatérhetne. -
AS
félisten
Doom az inkább beltéri harcokra fokuszál kis vagy közepes tömeg ellen .
Serius Sam pedig hatalmas nagy terepek , több 100 vagy még nagyobb hordák ellen harcolunk . -
-
BandiHUN
veterán
Már nem fognak tudni újat mutatni.Elcseszték,most jelent meg az Overwatch és a Doom.Mit villanthatnának?Bocs fiúk,elb...tátok,pedig eredetiben van minden rész....de majd 5 dolcsis budliba karácsonykor...
-
gantum
tag
nem értem. nem ez jött ki most "doom" néven?
-
TTTotya
senior tag
Jöjjön csak, jöjjön.
-
Jöjjön csak, szeretettel várom, megvan minden eddigi rész Steamen!
Arra kíváncsi lennék, hogy milyen grafikus motort fog használni, bár valószínű, hogy továbbra is saját fejlesztéssel dolgoznak (Serious Engine).
Szerk: Közben máshol olvastam, hogy jelentősen továbbfejlesztették a Serious Engine-t, szóval az lesz alatta továbbra is.
-
Ofanaht
csendes tag
Ori, mi ez a full hivatalos hangnem a cikk alatt.
A játékra meg, ha kapok 2 képet nekem elég lesz, hogy újra kivigyem az előzőeket.
-
Aron1988
tag
Uhh, a glory killek baromi viccesek lettek
Szegény kamikaze csávó!
-
AS
félisten
Már várom
Szeretem az ilyen régi stílusú hent játékokat . Ráadásul első 2 rész jobb mint volt mint a DNF....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest