Új hozzászólás Aktív témák
- 

McSico senior tag válasz  huskydog17

üzenetére huskydog17

üzenetéreSok jó dolog volt a 2-ben. Nekem csak azért nem lett a kedvencem, mert rajzfilmes lett a grafikája. Nekem ez valahogy nem illik a sorozat hangulatához. 
- 

Ofanaht csendes tag válasz  huskydog17

üzenetére huskydog17

üzenetéreJaja, eléggé feldobta az első Sam(ek) hangulatát, a Gnaar esküvőről meg ne is beszéljünk. Mondjuk azt én csak egyszer vittem ki, de a Demo CD-t rongyosra játszottam. 
- 

huskydog17 addikt válasz  #20655360

üzenetére #20655360

üzenetére+1 A 2. rész szerintem az egyik legjobb, abban rengeteg újítás volt, fantasztikus fegyverek. A 3 vagy 4 csövű shoti és a minigun abban nagyon tetszett, na meg a szöges gurulós labda is. A rengeteg új ellenfélről akkor még nem is beszéltünk, egyszóval szerintem a 2. rész is zseniális alkotás! 
- 

McSico senior tag Jupííííí!! Jöjjön csak. Már most alig várom.  
- 

#20655360 törölt tag Írhatnám, h bárcsak a 2. rész stílusát vinné tovább, de a többség pont azt a részt nem csípte. 
 Legalább a kamikaze papagáj visszatérhetne. 
- 

AS félisten Doom az inkább beltéri harcokra fokuszál kis vagy közepes tömeg ellen . 
 Serius Sam pedig hatalmas nagy terepek , több 100 vagy még nagyobb hordák ellen harcolunk .
- 

BandiHUN veterán Már nem fognak tudni újat mutatni.Elcseszték,most jelent meg az Overwatch és a Doom.Mit villanthatnának?Bocs fiúk,elb...tátok,pedig eredetiben van minden rész....de majd 5 dolcsis budliba karácsonykor... 
- 

gantum tag nem értem. nem ez jött ki most "doom" néven?  
- 

TTTotya senior tag Jöjjön csak, jöjjön. 
- 

Yutani nagyúr Jöjjön csak, szeretettel várom, megvan minden eddigi rész Steamen!  Arra kíváncsi lennék, hogy milyen grafikus motort fog használni, bár valószínű, hogy továbbra is saját fejlesztéssel dolgoznak (Serious Engine). Szerk: Közben máshol olvastam, hogy jelentősen továbbfejlesztették a Serious Engine-t, szóval az lesz alatta továbbra is. 
- 

Ofanaht csendes tag Ori, mi ez a full hivatalos hangnem a cikk alatt.  A játékra meg, ha kapok 2 képet nekem elég lesz, hogy újra kivigyem az előzőeket. 
- 

Aron1988 tag Uhh, a glory killek baromi viccesek lettek  Szegény kamikaze csávó! Szegény kamikaze csávó!
- 

AS félisten Már várom  Szeretem az ilyen régi stílusú hent játékokat . Ráadásul első 2 rész jobb mint volt mint a DNF.... Szeretem az ilyen régi stílusú hent játékokat . Ráadásul első 2 rész jobb mint volt mint a DNF....
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szegény kamikaze csávó!
 Szegény kamikaze csávó!