Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
"Attol nem lesz jobban hasznalhato egy gep, hogy feleslegesen akar 2x olyan eros proci van benne.
Ha az az eros proci tobbet fogyaszt (=AMD), akkor hangosabb hutes kell hozza es no a villanyszamla, ezert rosszabb, mint a feladatra megfelelo kisebb teljesitmenyu proci."Nem vitattam, nem is írtam ilyet, hasonlót, ehhez kapcsolódót. Láthatod a processzor oldalnál, hogy i3-at nem is ajánlottam office géphez.
És amennyivel drágábbak az olcsó AMD-k az olcsó 775-ös prociktól, annál kétszer jobb választások is. DDR1-es ramot nem adsz el olyan drágán, én tavaly ilyenkor adtam el DDR400-as élettartam garis 512-es modult, hát 2k-nál többet senki nem kínált érte. 4k-ból meg nem veszel 1GB DDR3-at.
DDR2 vs DDR3 sebesség: Valóban nincs számottevő különbség, illetve i5/i7 már tud profitálni 1600-as ramokból is pl AutoCAD használta során. Csak az új (tavasszal megjelenő) architektúrába a DDR2-t nem fogod tudni belerakni.
Amúgy az általad lehúzott AMD kínál olyan alternatívát, hogy DDR2-es ram+hozzá való alaplap + akár hat magos Thuban = AM2+. Ez annak jó, akinek még vannak DDR2-es ramjai.
Az Intel ilyet nem kínált, és nem is fog.Nem fogyaszt sokkal többet az Athlon II X2 az Exxx-nél. Ha már Te tuningolnál egy Exxx-t, hogy elérje az Athlon II X2 szintjét, akkor én meg utóbbit alulfeszelném mint az állat (mert ezek bírják már végre, nem úgy mint az AM2-es lomha cpu-k), hogy nagyjából annyit egyen, mint az Exxx.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest