Új hozzászólás Aktív témák
- 

LackoMester addikt SP rész lesz a játékban?Hát a COP-MP nemtudom,COD-hoz képest furcsa,de szokható... 
- 

torma99 aktív tag Próbáltam mission editorban csak az üveget kilövetni, hogy tudjak róla screenshotot csinálni,de nem sikerült. Ha leteszel két dshkm-et az utes-i reptér egyik végére, és kétszer, háromszor áthúzol felettük (skilljük alapbeállításon), akkor kilyukad ált, a fejed felett az üveg és meg is halsz. Nem tudom ez mennyire valósághű, de a játékban így van. 
 A kampányban a Dogs of War pályán Elektrozavodzk bevételekor lőtték ki így 2 mi 24-emet.
- 

nrgia őstag Tetszik, bár lehetne életszerűbb is egy picikével....értem én is a helikopter lelövését 3km-ről....  
- 

Adams007 tag A játék a videók alapján tényleg nagyon jó lesz, már nagyon várom  
- 

MaffiaFia csendes tag imáádom jöjjön már azon kívül h 2009 autumn vki tud vmi pontosabb időt az érkezésére? 
- 

torma99 aktív tag Nemtom mennyire van páncélozva a mi-8-as pilótafülkéje, de szerencsés találattal akár kilőhette a pilótát is. (lásd még ofp-ben tankból kikapni a drivert és a személyzet többi tagját akik megpróbálnak beülni a helyére) 
 Arma2-ben mi-24d-ből szedtek ki egy egyszerű pkm sorozattal, aztán ment is a gép szegény gunnerrel a levesbe.
- 

torma99 aktív tag Igen nekem is egyből ez ugrott be. Főleg, mikor a Dogs of War pálya után hirtelen vége lett az Arma2-nek, nah ott meglepődtem, mindezt 8 ezer forintért pfffff. 
 Ha minden házba be lehet menni akkor agyonüti szegény arma-t , bár azt nem tudom ehhez mennyire lesz könnyű modokat addonokat csinálni.
- 

roonin tag Jaj de élethűen leszedte a helikoptert... Biztos szerencséje volt.  
- 

HyP3b0y senior tag Jobbnak tűnik az arma 2nél  szvsz szvsz
- 

sagesz93 addikt Nagyon jó kis játék lesz  
 (csak vigye a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

az már megcsiklandozza picit a festést
 az már megcsiklandozza picit a festést