Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Valami baja van a tápomnak
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
koszonom szepen, a hibat javitottam..
maga a szabvany a float-ot koveteli meg, de az OpenCL-ben is (mint OpenGL-ben) vannak extension-ok, es letezik double preciosion extension.. tehat igazabol hardverfuggo a dolog, nekem pl. a videokartyam (FX570m) nem tamogatja ezt a kiegeszitot, a procim meg igen (meg jo
)..masik kerdesedre is az a valaszom, hogy implementacio-fuggo.. OCL csak egy szabvany, az, hogy ezt hogyan valositjak meg a hardvergyartok a sajat architekturajukra, teljesen rajtuk mulik.. eddig csak nVidia kartyara programoztam, ott nem lehet gond az 5-10 megabajt meretu buffer.. pl a saxpy-s peldaprogi 25165824-es vektormerettel is tok jol mukodik.. ez ugye ket darab 96 megas vektort jelent (egy olyan kartyaval, amin csak 256 mega memo van)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)..