-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
BeastMode #751 üzenetére
Szerintem ez nemigen változott
Annyi, hogy a 7-hez való TWRP-t kell megkeresni és felrakni.
Meg is vanenginev3.0
Majd ha már lesznek hozzá romok/kernelek/tapasztalatok és unod magad akkor érdemes próbálkozni. -
virkir
veterán
válasz
Linkin1994 #379 üzenetére
Linket leszel kedves
-
virkir
veterán
Nem én dobtam fel a labdát és attól még szvsz nyugodtan lehet más telefont is megemlíteni.
Értem én, hogy vannak tulajok akik fájó pontnak éreznek bármi kritikát, de annyira nem kell mellre szívni.
Nem mondtam hogy rossz a 7 Pro, első amire az OPO óta rákívántam. Ha nem szálltak volna ennyire el az árazással már kezembe is lenne. -
virkir
veterán
-nagyobb, és nagyobb felbontású AMOLED kijelző
Az a negyed coll-t ugyan ne hozzuk már fel a nagyobb felbontás az megvan de szintén amoled
-90Hz
Már itt is ki lett vesézve, hogy van aki gerjed rá meg vannak akik nem
-OIS
Ez sajnos tényleg fájó pont
-B20 lásd mint fent a globál verzióban lesz (majd meglátjuk)
-Oxygen OS > MIUI
Nekem pl a sorrend CM/Lineage-MIUI- bármi más
-Google-t kivéve minden gyártónál hosszabb szoftver support idő
Azért a miui sem arról híres, hogy nincs rá support.
A hivatalos support-ról meg annyi, hogy a 2014.10.14.-i telefonra az utolsó OOS 2016.10.9. alig két év, ez minden csak nem überfaxa support idő. A lineage az nem hivatalos szoft mint ahogy az xda-sok sem.
Aztán a hivatalos álláspontjukról akkumulátor téren ne is beszéljünk.A javítás, garancia attól függ honnan szerzi be a polgár, de tény ebben elég erősek oneplus-ék.
Az ár meg szvsz feledteti a hiányosságokat, plus van jack/Type-C füles lehetőség
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- LEGO klub
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Renault, Dacia topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest