- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Értem, nekem a Type C port egyátalán nem ennyire gázos, simán megmarad benne stabilan a gyári kábel, csak azzal töltöm semmi mással. TWS-t használok szóval csak töltés. Egyébként mire tudnál váltani Oneplusról? Csak kíváncsi vagyok. Itt a legtöbb usernek a legnagyobb ütőkártya (ami szerintem is az) az a notch mentes 6.67 QHD 90Hz. A notch mentességet talán semmi se adja, csak némelyik Poco. Nagyon remélem tényleg, hogy a 10-es széria megoldja az előlapi kamerát valahogy vagy kijelző alá vagy a hangszóró rácsba vagy valami, de notch nekem se kéne soha. Kameraluk még talán, ha hozzám vágnának csak úgy egy 9 Pro-t szó nélkül csere, de megvenni azért nem.
-
Scarabeus
aktív tag
Hát bakker... Ha tényleg 2-3 munkanapos átfutások vannak akkor múlthétvégén én is kérem.. Féltem, hogy nem érne vissza a mai napig, és vasárnap már máshol leszek egészen júniusig..
Ez über gyors, nem értem akkor nekem miért volt 14 munkanap tényleg tavaly júniusban..a 94%os akksi az nem azért lehet, mert ezeket már 2 éve legyártották és azóta az állástól természetes degradáció áldozata lett? Neked hány %-os lett a csere után amúgy? Érzetre mennyivel bírja jobban, mint akksi csere előtt? Ez utóbbi kérdés mindenkihez szól, ugyanis már legalább 5-en cseréltétek, csak én maradtam ki a buliból kb. ezidáig.
vasárnap jár le a gari, még ma tudom kérni a cserét.
-
-
tomp
félisten
Profilodhoz senki nem ír semmit. Szimplán mutatja a Telenor rendszere IMEI alapján, hogy milyen telefonban van a kártya. Mindegyik szolgáltatónál tudja a hálózat de csak a Telenor mutatja Online felületen.
A Telenorra ne várj. Hívd őket újra és kérd a VoLTE-t. Vagy ha budapesti vagy akkor menj be a Telenor Astoriába.
OnePlus kérte már a telenortól a VoLTE konfigurációt de nem kapja meg...
Én megmondtam telefonon a hölgynek még januárban, hogy tudja a telefon és a telekomnál megy is. Bekapcsolta.
Nyáron édesanyámnak kapcsoltattam be. A hölgy csak annyit kérdezett, hogy tudja e a telefon. Igen tudja. Oké. Bekapcsolta. -
tomp
félisten
Ha a leírás alapján végig mentél mindenen akkor mennie kellene. Logkitben is bekapcsoltad a VoLTE kapcsolód? Utána a beállításokban is bekapcsoltad?
Telenor Online fiókodban weben a szolgáltatások menüpontban van olyan aktív szolgáltatás, hogy "VoLTE szolgáltatás tiltása"? -
ßrainiac
addikt
Lehet h valamit benezek, ha igen, emiatt elore is sry.
De amikor "legutobb neztem", az ASUS egy sokadrangu mobilgyarto volt, eleg fura megoldasokkal es soha nem eleg jo keszulekkel.
A z6 nem egy vastag, nehez telefon ami kb csak akksiban meg soc-ban jo?
Masfelol meg ott a 7 pro amit a vasember tart a kezeben 😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest