Hirdetés
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Én is vettem egy ilyet, mert korábban is linkelte valaki. Nekem gyári fólia van rajta már egy hónapja meg a gyári sandstone tok, ez a tok pár hete érkezett meg. Kicsit büdös volt (műanyag-szag?), mint minden ilyen Kínából érkező cucc, de azóta nagyjából kiszellőzőtt, nem vészes.
Ma reggel kicsit kómásan vittem gyerekeket az oviba (sétálva, mert 2 utcára van), közben kezemben teló, néztem a Pokémon Go-t.
Sztori lényege:
Oviba érve szintén kómásan próbáltam beletolni a telefont a tokba (kicsit azért passzentos így, hogy rajta van a sandstone hátlap is), erre sikerült leejtenem kb. 1-1,5 méterről a járólapra. Szerencsére nem pattogott sokat és nem is lett semmi baja, szóval valamit ez is véd, tompítja az esést.
Pelosival kapcsolatban nekem az jött le az eddigi hozzászólásokból, hogy sok a hamisítvány. Volt olyan is, aminek annyira rossz minőségű a belseje, hogy kolléga nem is merte feltenni, mert félt, hogy összekarcolja a fémházat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Last Epoch
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest