- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
válasz
silvergod #307 üzenetére
Semmi gond nincs a kijelzovel. En S6-rol valtottam es bar az szebb nem erzem nagy visszalepesnek. Egyaltalan nem latom recesnek amig nem olvastam a cikket nem is gondoltam volna, hogy pentile(volt mar olyanom es idegesitett is). Nalam ket modell is van es nekem detto ugyanolyan hangos, mint az S6 ugyhogy en nem mondanam kiemelkedoen hangosnak, pont megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest