Hirdetés
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nokia-t még nem vittem szervizbe, hétből eggyel sem volt ilyen probléma, amelyik megdöglött, arról tudtam, hogy miért.

Viszont SE-t már 3x is. Mindháromszor közölték, hogy nem javítható vagy hogy nem garanciális hiba. Ezek közül, az egyik telefon szerintük beázott, szerintem meg vizet sem látott. Ha mégis, akkor azt vagy a gyártósoron vagy a szervizben. Nem egy ilyen történetet hallottam már. Ezek után azt kellene hinnem, hogy a gyárban eláztatják csomagolás előtt?(Valóban, a szerivznek megéri garanciában javítani, hiszen szép pénzt kap érte a gyártótól. A gyártónak viszont inkább érdeke, hogy újat vegyen az ember...)
-
jerry311
nagyúr
Durvának tűnhet, de már egy a szaharában használt mobilra is azt mondják, hogy beázott. (Ja, a szervizben, egy pohár szódában. Végülis a szóda olcsóbb mint a garis javítás.)
Visszatérve a kamerához... A magyar szervizes hozzáállás mindig abból indul ki, hogy a vásárló nem rendeltetésszerűen használta az eszközt. Jelen esetben _biztos_ 3 méternél mélyebbre merítette, különben nem ázott volna be, mert 3 méter felett nem ázik be. Lehet próbálkozni megtörni a bűvös kört, amikor a a garanciális szervizköltségek minimalizálása a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest