Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
A PEN-ekben eddig se volt valós iso100, csak szoftvere visszahúzás. Hogy ez miért nincs meg a pixinfós srácoknak azt nem tudom.
Mindenesetre pont emiatt nem akkora érvágás az iso100 elhagyása. Bár szerintem a legkorrektebb megoldás valahol félúton lett volna, azaz meghagyják az iso100-at csak kiterjesztésbe teszik, hogy csak akkor legyen elérhető ha azt menüben külön engedélyezi az ember. -
FEDman
addikt
A dpreview fórumon épp egy csalódott Oly-s arról panaszkodik, hogy az új 9-18-as obija nagylátó végén csúnyán torzítja a kép szélére komponált embereket.
No nem mintha ezzel bármi párhuzamot szeretnék vonni az itt kibontakozó magasröptű vitával.
-
FEDman
addikt
Akkor összegezném.
Az abaj ezzel a géppel, hogy nem elég kicsi, a markolata nem elég nagy, az ára csillagászati és ráadásul még fotózni se lehet vele. -
FEDman
addikt
"Viszont ezek a beépített témamódok nekem nagyon tetszenek, annak ellenére hogy raw buzi vagyok."
Pont Raw + Jpeg-ben a legjobb móka, mert így gátlástalanul lehet a legdurvább szűrőket is használni, mert ha kell még mindig ott lesz mellette full nyers Raw file is.
Ami az árát illeti, pont ennyiről indított anno az E-PL1 is azt nézd meg most mennyibe kerül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest