Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Erre te is gyűjtesz? Majd ts-en letárgyaljuk mikor fogjuk tolni

-
BiP
nagyúr
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Ehhez nekünk anno elég volt az Alien vs. Predator első része, otthon, sötét szoba, amikor csak a detektor pittyegését hallod, meg a szívdobbanásodat. Kézrátétellel apró infarktus-szerű élményt tudtak nekem okozni.
-
neilszab
őstag
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Már most vannak hozzá kisebb hangvételű horror szösszentek.

Alapvetően már az rendkívül para, amikor egy sötét szobában, vagy labirintusban mászkálsz fel-alá, és lopózva nézelődsz ki sarkokon, mert teljesen beszippant magával a tér és valóban ott érzed magad. Aztán amikor felbukkan egy zombi és a vége az, hogy elkap és arcon harap, az hihetetlenül nyomasztó érzés (és közben automatikusan csapkodsz a kezeddel, meg húzod össze a nyakadat)!
És 10-20. alkalommal is pont olyan szörnyű marad a dolog, mert hiába tudod előre, hogy pontosan mi fog történni, az az izé akkor is belemászik a privát szférádba (konkrétan az arcodba). Én kiabáltam is közben néha ijedtemben, pedig nem vagyok egy félős gyerek.
Van egy olyan demo is, amiben egy balerinát lehet körbejárni (alul, fölül
), ami az érdekes, hogy ha nagyon közel mész hozzá, akkor tényleg olyan lesz, mintha ott állna előtted egy másik ember teljes fizikai valójában, ijesztően éltszerű az élmény.Kívülről nézni is rendkívül mulatságos, amikor próbálgattuk a SimHouse-nál és beültem a kocsiba, fél percig csak a levegőbe hadonásztam, mert meg akartam fogni a váltót, meg a műszerfalon a dolgokat!
Ijesztgetni is lehet a másikat, meg alapvetően is sok vicces szituációt teremt próbálgatás közben. -
tDr1v3r
veterán
válasz
CsiguszMaxim
üzenetére
Lehet rászoknál a pelenkára...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Gaming notebook topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ijesztgetni is lehet a másikat, meg alapvetően is sok vicces szituációt teremt próbálgatás közben.