- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
goodboy007
senior tag
Grat a nyerteseknek, bár ahogy a többieknek, nekem se tetszik, hogy ennyi idén regelt, 0 hsz-es tag nyert, de azért a régebbi arcok vannak többségben, legközelebb majd több szerencsénk lesz.
Mondjuk a HD5850 vagy a monitor eladásából származó pénz nagyon-nagyon jól jött volna."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Mac!
aktív tag
Nem bántam volna, ha mást nyerek, de én sem leszek telhetetlen... Nyerni jó! Köszönöm azoknak, akik lehetővé tették!
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Rush77
aktív tag
Hááát grat mindenkinek.
Azért jól esett volna ha mondjuk elviszem min a 5850et.
De az AV-nak így is örülök.
Remélem mielöbb megkapom a kulcsot hozzá mert most terveztem amúgyis újrahúzni a gépet.
Legközelebb remélem siker lesz bár ahogy elnézem az én nevem közelében sem jártak -
Kashim
őstag
Megint nem nyertem lóf*szt se. Sebaj, majd next time.
Gratula a nyerteseknek, jó nagy mák kellett, hogy ennyi ember közül épp nekik jusson.
Vigaszdíjként valaki megvehetné végre a hangkártyámat hardveraprón.[ Szerkesztve ]
-
Ideg
aktív tag
Gratula a nyerteseknek!
-
Kris87
aktív tag
Grat a gyerteseknek, majd legközelebb tán én is nyerek valamit.
-
Kicsimix
őstag
Egyebkent kivancsi lettem volna ,hogy zajlik egy ilyen sorsolas... Ramutatnak a nevekre vagy mindenkinek a neve egy cetlin van es ugy huznak egyet... Erdekes lehet... Ha mar itt tartunk egy kameras felvetelt csinalni rola nem is lett volna olyan hulyeseg, jol belenyulni es kihuzni egy cetlit, nevet felmutatni beolvasni... Na igen igy tuti hitelesebb lenne ... De ez most csak ugy eszembe jutott...
[ Szerkesztve ]
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
kenwood3
addikt
Macikos mi van a monitorral nem látom mellette a neved ? !
Mondtam én , hogy sz@rt se fogsz nyerni mondjuk én se nyertemGrat a nyerteseknek a következő játék előtt banoltatom magam és regizek 1 új nicket , hogy én is újonc legyek ismét és akkor talán nyerni is fogok
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
lizakattila
senior tag
Gratula a nyerteseknek!
Most legalább nem kell elszomorodni senkinek, mert Mindenki nyert valamit!
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
macikos
addikt
Hun van a monitorom?
Nem baj. Marad a 2db 21"-os Sony F520
-
powerslide
csendes tag
2005 óta vagyok Ph-s regisztrált felhasználó azóta ha tudok és látom játszok, most végre nyertem egy, egy éves Bitdefender licenszt . (várom már )
Köszi!
Gratula a többieknek![ Szerkesztve ]
Gigabyte X570 Aorus Master, Ryzen 9 3900X, 32 GB DDR4 3200 MHz, Sapphire Vega 56
-
Shad0w
senior tag
Hm. Tegnap már tudtam, hogy nyertem egy ~10k-s BitDefender licensz-t. Ma kaptam egy e-mail-t az iPon-tól, hogy kapok 1000 Ft virtuális pénzt (köv. vásárlásbó levonják). Most látom, hogy nyertem egy ~17k-s routert. És mi ebben a szar? ELFELEJTETTEM MA LOTTÓT VENNI!!!!!!!444négynégynégy!!!
[ Szerkesztve ]
-
szatocs
őstag
Megéri újoncnak lenni...
Azért gratulálok.
=== Szatocs ===
-
draco31
veterán
GRAT!!
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz eszterencs #2322 üzenetére
#2305-re esetleg?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Inv1sus
addikt
RageQuit...
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
malwy
senior tag
Legalább a Bitdefender jár Amúgy lehet megszívtátok, hogy én is hibátlanul töltöttem ki. Akárhány tippmixet rakok mostanában, richtig h a másik csapat nyer (és kb abszolút papírformára raktan 1.1-es szorzóval). Szal sorry, ha Bitdefender inkább a veszteseknek oszt
-
thesound
addikt
válasz goodboy007 #2302 üzenetére
a lottónál is azt mondod, hogy aki életében először játszik az nem érdemli meg?.... ez a szerencsejáték
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Trachemys
csendes tag
y0! grat minden nyertesnek! a bitdefendert lehet használni két gépen egyszerre (asztali+laptop)?
-
őstag
Hozom a szokásos formám, sz*rt se nyertem
Illetve de, majd vigaztalódok BitDefender IS-en
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
wwenigma
Jómunkásember
Grat a nyerteseknek, kivancsi lennek hanyan adtak meg ROSSZ VÁLASZT a nyereményjátékban....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
anonymus89
addikt
Grat a szerencséseknek!
Sajnos most akaratomon kívül csökkentek az esélyeim a dupla válasz lehetőséggel , így ismételten shemmmiii.
u.i: Köszönjük a játékot!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Alexios
veterán
Jé, dejó nyertem A monitornak jobban örültem volna, de azért ez is jó
-
e=mc²
őstag
Gratula a nyerteseknek!
Kivancsi vagyok mikor fog eljonni az az ido, amikor engem is sikerul kihuzni a kalapbol...
Ambulimax Provider
-
ruti
Közösségépítő
köszönjük a játékot, és külön azt, h a hibátlanok kaptak ajándékot
Szeretnénk, ha ez jövőre is így lenne
nehezebb, ravaszabb kérdésekkel ==> ekkor kevesebb biztos ajéndékot kell kiosztani, és nő a hibátlanok esélyehajrá
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Arthuro_Adam
őstag
Grat a győzteseknek, úgy látszik már sosem fogok nyerni...
Jó volt a játék.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Arthuro_Adam #2342 üzenetére
Te is nyertél Bitdefendert, szóval nyertes vagy te is, nem ?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Gergő_
őstag
Nyertem!
Köszönet, nem csak a nyereményért, hanem a játékélményért is! -
Tibi86
aktív tag
Én köszönöm a játékot!
Ugyan most nem jött össze, de az élmény nagyszerű volt! -
Killer01
őstag
Eh, most se nyertem. Szomorú vagyok, de grat a nyerteseknek
-
XbandX
tag
Ezúton szeretném megköszönni a vasidegzetű szervezőknek a játékot és a nyereményt ("csak" bitdefender)!
Akiket a külön nyereményekre kisorsoltak azoknak gratulálok!
Akiket nem, azokkal együttérzek..."Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok."- Isaac Asimov
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning