- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Szerintem itt nem volt trollkodás eddig...amit írtál, az (legalábbis számomra) plusz info, és köszönet érte.
Én a szerelést simán meg tudnám csinálni (laptopoknál volt "szerencsém" gyakorolni a panel körüli matatást - az is jó sport), de ettől függetlenül mákszemnyi kedvem sem lenne kicserélni az egész elektronikát, elveszteni 2 bemenetet és kerülgetni mégegy tápot az asztal alatt, mindezt az esetenkénti képröccenések elkerülése végett (nem mintha a Dell-hez lenne ilyen készlet).
Azt sem tudom hogy milyen az "átlagjúzer" (szerintem én is az vagyok), csak durvának érzem az ilyen szintű beavatkozást (és így hirtelen szétnézve a virtuális piacon, máshol sem hemzsegnek a hasonló megoldások), szóval ez nekem még átmeneti megoldásnak is meredek.
Ha a "végleges" verzió (gondolom ez akart lenni az "eredeti koncepció" a hozzászólásodban) csak egy matricában/opcióban tér el egy "mezei" monitortól (felhasználói szempontból persze), akkor életképes lehet (nekem mondjuk akkor sem kéne, de lehet hogy sok más emberkének meg igen, szóval ez teljesen OK: az nem baj ha több mindenből lehet választani)
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapot! Acer 24 TN LED monitor
- LG UltraGear 32GQ850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 32" Samsung Odyssey G7 G70B UHD 144 Hz smart gaming monitor - LS32BG700EUXEN
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest