- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Reggie0
félisten
válasz deicide #1101 üzenetére
Nem tudod, ez a fajta kartya lesz valamikor iponban? EVGA 970 Superclocked REF
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz deicide #1034 üzenetére
az ar / teljesitmeny miatt varhato volt, hogy a custom hutos gtx 970-eseket elkapkodjak, de ujtojason meg a ref hutos gtx 980-asbol sincs
tenyleg nem semmi irantuk az erdeklodes
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
balint107
aktív tag
Én tettem róla. Szépen felmentem hardver apróra és belinkeltem ezt nekik. Apám 95k-ért akarja eladni 1 éves Gigabyte 780-at, mikor vadonat újan 98k. Most hülyeség lenne vételbe ugrani azonnal , mikor még tart az átmenet, lehet 1-2 hónap múlva még olcsóbb lesz, de ideje volt már. Egy sz*ros 780, ami nem viszi a 2013 februárban megjelent Crysis 3-at sem 60 FPS-el kimaxolva, ne kerüljön már 140K-ba. Én azt mondom még mindig drága, de ha használtan meglehet kapni 60-70k-ért egy Gigabyte GTX 780-at lehet "elviszem egy körre" bár GTX 970-et tervezek a jövőben inkább.
-
aktív tag
-
TTomax
félisten
Én azért megvárnám a hivatalos infót az EOL-ról...Ugyanez volt a 680-nál,aztán pár hónapra jött a 780... most ezt a kört én nem veszem be.
(#369) malomkaorm
Az ára annyi amennyiért megveszik... Sarkítva,ha ráírják egy trabira hogy 15milla akkor fearrari lesz belőle?Na ugye...irreleváns amit a 780 és e között a kártya között felhozol,mert akinek van 780a az nem fogja erre cserélni...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Én nem látom,hogy a 780 EOL-t kapott volna...az,hogy megéri-e majd üzletnek tartani az más kérdés...
(#364) Sinesol
Ezen a csíkszélességen idén már nem hiszem..[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
BlackSoft
addikt
"...hasonló áron nagyobb teljesítményt kapsz. "
Naaaa Munkára ez egy darab kavicsa 780Ti-hez képest, tehát ha összegezzük, akkor ez kevesebb teljesítmény szerintem. Játékoknál bár van 1-2 fps plussz, de az nem hiszem, hogy lényeges.
Viszont a 980-at 180-210k között lehet majd kapni, a 780Ti ára meg 1-2 héten belül úgy 130-ra csökken szerintem. Majd lehet aprón venni 100k-ért. Ez volt eddig a 780-nal, a 680-nal, és az 580-nal is, most sem lesz másképp. Csak most nem éri meg egyáltalán megvenni az új vga-t szerintem
Játékokban kb ugyan ezt, szoftverekben jobbat kap aprón az ember 80-100k-val olcsóbban majd.Sima 780-nal meg lassan dobálóznak
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest