- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezrrl
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagy különbség van a 8gb-os és 12gb-os verziók között?
Köszönöm! -
CyberSoma
tag
Sziasztok,
alzás vásárlásnál a gariztatás hogy működik? Van valakinek tapasztalata? Hivatalos gyári garit adnak?
Köszi -
steewcv65
őstag
válasz CyberSoma #608 üzenetére
Nekem csak jo tapasztalatom van veluk.Minden esetben gyorsak voltak.
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Korai tesztekben olvastam, hogy vezetékes és bt fülessel is gondok vannak a hangzással. Ezt mostanra már javították az update - ekkel?
Köszi a válaszokat 🙏 -
SsPL711
őstag
válasz CyberSoma #610 üzenetére
aptx képes BT fejhallgatóm van már régebb óta.
Az előző telefonjaim nem igazán használták ki ezt a lehetőséget.
A Nothing-al összekapcsolva ég és föld amiket eddig hallgattam, a Nothing javára.
Szerintem még nem szólt jobban egyik telefonom sem mint a Nothing, BT fejhallgatóval.Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
CyberSoma
tag
Sziasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy a telefonnal használható e az OTP mobil bank, Simple pay és OTP-s NFC fizetés? Köszi szépen a válaszokat
-
Kepi p4 630
tag
Szerintem bármilyen mobilbank app és NFC-s fizetés megy rajta, mint minden Androidos NFC-s eszközön. Én a Google Wallet-ot használom különböző hozzáfűzött kártyákkal és nem volt eddig gond az NFC-s fizetéssel.
-
Lasy
veterán
+36702778032
-
Lasy
veterán
-
laaceee98
tag
Üdv!
Makró/szupermakró témák fotózásában valakinek akadt már elegendő tapasztalta a mobillal?
P30-ról váltanék, szűkítő szempont a megfelelő minőségű makró, sok esetben igen apró, fél-1cm-es témák (rovarok, stb) fotózásához. Nem kell profi-csúcs-szipiszupi minőség ennyi pénzért, de a P30 szintje alá nem adnék. Nagyon megszerettem benne a szupermakró módot és rendszeresen használom. Egyébként az is az ultraszélest használja erre, ilyesmi eredményekkel: [kép] [kép] [kép] [kép]
Akinek van tapasztalata ne tartsa magában! Előre is kösziDicsőség és kondi
-
Kepi p4 630
tag
gyors makró példa:
[link][ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
mackosajt01
csendes tag
Sziasztok!
Had kérdezzem meg azoktól,akik már 1.5-öt használnak. Abban már megoldott, hogy magukhoz a simekhez lehessen külön csengőhangot beállítani? Magyarul máshogy csörögjön a készülék ha az egyik és máshogy ha a másik simhez tartozó számon hívnak? Ez szerintem egy több simes készüléknél annyira alap kell(ene) hogy legyen, hogy nem is értem az 1.1-es rendszerben miért nincs benne....?! -
fuzaco
csendes tag
Emagon akciós a fehér 8gb 256gb-s, 178 ezer, olcsóbb mint a 128 gb-s bárhol máshol. Meg is rendeltem, Mi 9 SE-t fogok leváltani, remélem nem lesz csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
Kincsesss
tag
Az itteni tulajok bátran ajánlják ezt a telót?
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
Kincsesss
tag
Neked semmitől. Stílusosan . Kérdésem arra irányult: szoftveresen rendben van a telefon? Térerő vétel mennyire jó? A kijelzője valóban ütős? Jól kalibrálható? Akkumulátor? Stb. Tudod Te, h mire gondolok...
Ja...ha megveszem, a fülesre van másnak igénye? Szeretném eladni. Köszi, ha reflektálsz.Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
fuzaco
csendes tag
válasz Kincsesss #632 üzenetére
Youtube-on van egy pár 6 hónapos review, eléggé dícsérik a szoftveres javításokat, kb. minden bugot javítottak launch óta és sok új funkciót is raktak bele. Kamera képet is feltúrbózták. Akkuról változókat mondanak, van aki azt mondta elérte neki a 10 óra on screen időt is, mások szerint nem nagyon bír 5-6 óránál többet.
Android 13-as update ami most jön meg elvileg eléggé felgyorsít rajta mindent.
Amúgy közben Aqua-n is lement 180k-ra a 256gb-s fekete. Persze ha fekete kell Alzán jobban megéri a füles miatt. Fura amúgy hogy csak Emagon van fehér, sehol máshol nem lehet kapni itthon, még AliExpressen sem, remélem nem valami első gyártású hibás terméket kapok.
-
fuzaco
csendes tag
válasz Kincsesss #634 üzenetére
Igazából mindkettő tetszik, de a fehér kicsit jobban, plusz kb. mindenhol azt írták hogy az jobban néz ki élőben. Füles nem érdekel, nemrég vettem egy Xiaomi Buds 3-at ami tökéletesen működik. Meg amúgy sem bírom az ilyen kialakításúakat. Eladni meg lusta lennék.
Amúgy meg már megrendeltem, elvileg hétfőn jön.
-
Lasy
veterán
válasz Kincsesss #632 üzenetére
Ugye, hogy más a kérdés egyből.
Béta verziót használom, és volt egy olyan gondom, hogy Roaming alatt csak GPRS netem volt. Egészen addig míg egy másik SIM kártyát nem tettem bele. Azóta több jól megy megint minden.
Nem pingpongoztam a kijelzővel még, de ha használok arra biztos ütős lesz.
Mire akarod kalibrálni? Ez nem egy mérő műszer.
A sima gyári kamera nekem annyira nem tetszik, de mivel van sok alternatíva így nem annyira érdekel.
Azt viszont sajnálom hogy eddig bármelyik kamera appot be lehetett állítani így, hogy a bekapcsoló gombot kétszer nyomom és az induljon el. De sajnos ezt kivettek belőle.
A QR kód olvasót viszont vissza rakták, így az plusz jó pont nekik. Egyszerre többet is be tud olvasni, ha pl egymás mellett van, és ki tudod választani neked melyik kell.
Sok emberen van igénye a fülesre, de nem mindegy milyen áron+36702778032
-
-
Kincsesss
tag
Fura. Van egy Asus Zenfone 7 Pro telóm. Samsung panelos az is. Ott kirobbanóak a színek. De a Z Fold 3 is nagyon jó. A Samsung S52 5G- nél szinte semmilyen szín beállítás nem volt...vagyis nulla....Ezért is kérdeztem rá a Nothing- ra.....
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest