- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
fenébe hogy nincs intel cpu - amd vga kombó...
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
kovsol
titán
válasz VaniliásRönk #38 üzenetére
ATI Mobility Radeon™ HD 4830 Graphics
Memory Clock 800 MHz - 900 MHz
Memory Type GDDR3/DDR3
ezt néztem és akárhogy nézem nem hiszem el, hogy nem lesz memoria limites ez a kari a másik a GDDR5 el az még okéés igen még szerencse, hogy a te hozzásszólásod nem volt értelmetlen
May the Force be with you!
-
VaniliásRönk
nagyúr
A busz szélességén marhára felesleges addig fanyalogni, amíg nem vagy tisztában az órajelével, ez már kismilliószor le lett írva, mégis akárhányszor kijön egy 256 bitnél szűkebb busszal ellátott kártya, rögtön jönnek az ilyen értelmetlen hsz-ek.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
kovsol
titán
válasz VaniliásRönk #36 üzenetére
nem tudom mi köze van hozzá, hogy nekem mi van a notimban
de most hogy kijött a 4770-es hír így jól látszik, hogy arra fog épülni ez a kártya is így már más fekvése van a 128 bitnek is
-
jasohn
tag
Ezt a cikket nézzétek meg és kiderül, hogy tádááám a HD4860 mobil az lényegében egy 4770-es mobil verziója, ha a számokat összehasonlítjuk.
-
Enton
addikt
Valami hasonlóra gondoltam én is.
Szal a 4860 az a 4870 kicsit visszafogott változata mobility-ben a 4830 pedig a 4850-es ugyanígy "lebutított" verziója."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
sonykor
tag
Nem forgatható a webkamera. Kár, mert ez egy sajátossága volt a az asus-oknak. Toshiba A300-as szériát koppintották.
-
Nem néz ki rosszul, de felejtsék már el ezt az ujjlenyomatgyűjtő zongoralakkot, az Isten szerelmére...
-
nuke7
veterán
válasz t72killer #20 üzenetére
fantasztikus... ezek hogy maradnak még életképesek a mobility radeon hd3xxx és hd4xxx -es sorozat mellett..?!
t72killer: ilyen KELL nekem! komolyan, mintha valaki az álom-laptop-omat valósította volna meg... egy baj lehet vele. az ára..?!
(habár nekem se SSD, se 3G, se nagy winyo nem kell bele - hátha... )[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
t72killer
titán
válasz littlelion21 #25 üzenetére
nyugi, lesznek még bőven olyan jelöltek, ahol combosabb vagy esetleg ULV core2 mellett dorombol majd radeon grafika
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
littlelion21
addikt
De jó hogy csak AMD proci mellé tesznek ATI kártyát...
-
őstag
Nesze neked világválság, csak van azért igény rá rendesen
-
kovsol
titán
válasz robotjatek #6 üzenetére
töltsön le egy mobility moddert és egy sima driverre eressze rá és úgy telepítse
-
Peat;)
veterán
Miért az 1280*800 is akkor túlzó 14"-ra, 12"-ról nem is beszélve? Főleg hogy több évvel ezelőtt divat volt az 1440*900? A 16:9 hd tartalmak lejátszása egyre jobban terjed, akinek fontos a hordozhatóság (2 kiló körül legyen a gép, de azért lehessen nézegetni rajta) ugyanakkor odahaza van egy lcd tv-je (rákötni) annak teljesen okés ez a gép is. De Asus szerintem elmebeteg árakat fog szabni. Meg úgy cakk pakk amióta bejött a netbook mánia a 14.1-13.3 méretű notebook szerintem kevesebb van és azok is drágábbak... pedig nem hinném hogy egyedül gondolom azt hogy 14.1/13.3 az arany középút.
[ Szerkesztve ]
-
tacsk0
aktív tag
Hello
A videokartyak eleg tetszetosek, processorok sem utolsoak. Bar az arra en is kivancsi vagyok!
Udv tacsk0
-
nuke7
veterán
"NVIDIA GeForce G102M" ez vajon melyik kártya átnevezett verziója..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
t72killer
titán
Ellenben ez a geforce 102M számomra eddig ismeretlen volt, de az infók alapján nem nagy durranás, az alap mobility radeon HD4*** cuccok mind teljesítmény, mind fogyasztás terén lesöprik az asztalról - nemkülönben az intel 4500as "gyönyörűségét"...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
jasohn
tag
Tádááám HD 4860:
[link]Itt meg lehet nézni a specifikációját, nem annyira rossz mobil szinten.
És tényleg szépen néz ki, bár én még a fedlapot is megvizslatnám
-
wwenigma
Jómunkásember
A haverodnak add át üdvözltem, gondolom diplomás ember lehet, azok nem ertenek semmihez.
A design gyönyörű, csak lóvé nyema.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Devid_81
félisten
Nah most már aztán van mindenféle kijelző arány, illetve méret...csak győzzük megjegyezni
...
-
rudi
nagyúr
Nekem egyébként ez a K nagyon Toshibás. Ott is ilyen sávok vannak a fényes felületen, csak nem keresztbe hanem hosszába. A hangszórók ott is minőségiek és a touchoad gombjai nagy ezüstösek.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-
lsc
nagyúr
Esetleg asus oldalán, de szerintem ati-n is van .
Az élet kegyetlen .
-
Skizz
addikt
Érdekes helyen van a tapipad.
-
P00By
nagyúr
Csini
-
yorka
tag
Kérdés az ár, és a minőségi hatás.
14"-on nem tudom minek erőltetik a 16:9-et. -
Enton
addikt
Tetszetősek, leginkább LED-es dolog vonz benne. Kiváncsi vagyok menyivel csökkent így a fogyasztásuk egy sima TFT vagy hasonló panelhoz képest.
4860-as AMD az milyen fajta lenne 4850 vagy 4870 mobil változata?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
dbius
veterán
Hmm, A kép alapján nekem tetszik ez a design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i5, 16/512GB, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Pro 14" M3 Pro - 2024 gyártás, 18/512GB, 100%, Apple garancia, doboz
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- Asus TUF GAMING F15 (i5-12500H 16GB RAM 500GB SSD, RTX3050 4GB, 15.6 FHD IPS 144hz)
- HP Omen 15 - RTX 3060 - Ryzen 5 5600H - 16 GB RAM - 1TB - 144hz
- 4db laptop egyben vagy külön is 1/2 áron!
- Makulátlan HP Zbook 17 G6, Intel 9850H, 64GB DDDR4, 1TB nvme, RTX5000 16GB tervező/gamer notebook
- Lenovo Thinkpad T590 Intel Core I7-8665U 32 GB RAM, 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest