Új hozzászólás Aktív témák
-
lúzer
veterán
fenébe hogy nincs intel cpu - amd vga kombó...
-
kovsol
titán
válasz
VaniliásRönk #38 üzenetére
ATI Mobility Radeon™ HD 4830 Graphics
Memory Clock 800 MHz - 900 MHz
Memory Type GDDR3/DDR3
ezt néztem és akárhogy nézem nem hiszem el, hogy nem lesz memoria limites ez a kari a másik a GDDR5 el az még okéés igen még szerencse, hogy a te hozzásszólásod nem volt értelmetlen
-
-
kovsol
titán
válasz
VaniliásRönk #36 üzenetére
nem tudom mi köze van hozzá, hogy nekem mi van a notimban
de most hogy kijött a 4770-es hír így jól látszik, hogy arra fog épülni ez a kártya is így már más fekvése van a 128 bitnek is
-
jasohn
tag
Ezt a cikket nézzétek meg és kiderül, hogy tádááám a HD4860 mobil az lényegében egy 4770-es mobil verziója, ha a számokat összehasonlítjuk.
-
-
sonykor
tag
Nem forgatható a webkamera. Kár, mert ez egy sajátossága volt a az asus-oknak. Toshiba A300-as szériát koppintották.
-
^Clown
addikt
Nem néz ki rosszul, de felejtsék már el ezt az ujjlenyomatgyűjtő zongoralakkot, az Isten szerelmére...
-
nuke7
veterán
válasz
t72killer #20 üzenetére
fantasztikus... ezek hogy maradnak még életképesek a mobility radeon hd3xxx és hd4xxx -es sorozat mellett..?!
t72killer: ilyen KELL nekem!
komolyan, mintha valaki az álom-laptop-omat valósította volna meg... egy baj lehet vele. az ára..?!
(habár nekem se SSD, se 3G, se nagy winyo nem kell bele- hátha... )
-
válasz
littlelion21 #25 üzenetére
nyugi, lesznek még bőven olyan jelöltek, ahol combosabb vagy esetleg ULV core2 mellett dorombol majd radeon grafika
-
littlelion21
addikt
De jó hogy csak AMD proci mellé tesznek ATI kártyát...
-
-XadAnuX+
őstag
Nesze neked világválság, csak van azért igény rá rendesen
-
kovsol
titán
válasz
robotjatek #6 üzenetére
töltsön le egy mobility moddert és egy sima driverre eressze rá és úgy telepítse
-
Peat;)
veterán
Miért az 1280*800 is akkor túlzó 14"-ra, 12"-ról nem is beszélve? Főleg hogy több évvel ezelőtt divat volt az 1440*900? A 16:9 hd tartalmak lejátszása egyre jobban terjed, akinek fontos a hordozhatóság (2 kiló körül legyen a gép, de azért lehessen nézegetni rajta) ugyanakkor odahaza van egy lcd tv-je (rákötni) annak teljesen okés ez a gép is. De Asus szerintem elmebeteg árakat fog szabni. Meg úgy cakk pakk amióta bejött a netbook mánia a 14.1-13.3 méretű notebook szerintem kevesebb van és azok is drágábbak...
pedig nem hinném hogy egyedül gondolom azt hogy 14.1/13.3 az arany középút.
-
tacsk0
aktív tag
Hello
A videokartyak eleg tetszetosek, processorok sem utolsoak. Bar az arra en is kivancsi vagyok!
Udv tacsk0
-
-
nuke7
veterán
"NVIDIA GeForce G102M" ez vajon melyik kártya átnevezett verziója..?
-
-
jasohn
tag
Tádááám HD 4860:
[link]Itt meg lehet nézni a specifikációját, nem annyira rossz mobil szinten.
És tényleg szépen néz ki, bár én még a fedlapot is megvizslatnám
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
robotjatek #6 üzenetére
A haverodnak add át üdvözltem, gondolom diplomás ember lehet, azok nem ertenek semmihez.
A design gyönyörű, csak lóvé nyema.
-
Devid_81
félisten
Nah most már aztán van mindenféle kijelző arány, illetve méret...csak győzzük megjegyezni
-
rudi
nagyúr
Nekem egyébként ez a K nagyon Toshibás. Ott is ilyen sávok vannak a fényes felületen, csak nem keresztbe hanem hosszába. A hangszórók ott is minőségiek és a touchoad gombjai nagy ezüstösek.
-
lsc
nagyúr
válasz
robotjatek #6 üzenetére
Esetleg asus oldalán, de szerintem ati-n is van .
-
Skizz
addikt
Érdekes helyen van a tapipad.
-
P00By
nagyúr
Csini
-
yorka
tag
Kérdés az ár, és a minőségi hatás.
14"-on nem tudom minek erőltetik a 16:9-et. -
Enton
addikt
Tetszetősek, leginkább LED-es dolog vonz benne. Kiváncsi vagyok menyivel csökkent így a fogyasztásuk egy sima TFT vagy hasonló panelhoz képest.
4860-as AMD az milyen fajta lenne 4850 vagy 4870 mobil változata? -
dbius
veterán
Hmm, A kép alapján nekem tetszik ez a design.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Tíz új modell adatait hozták nyilvánosságra.
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- HP Pavilion Windows 11 gamer laptop 4 órás akkumulátorral
- MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- Apple MacBook Pro 14" M4 Pro / 24GB / 512GB SSD / 34Hó Garancia! 2 ciklus / Beszámítás
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Acer Aspire E15 Laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest