- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #487 üzenetére
Nem is megjelenített tartalmon volt a hangsúly (azt csak ő dobta be, hogy valamivel megpróbálja igazolni a notch hasznosságát), hanem azon, hogy elvesz a képernyő méretéből, valamint teljes képernyős használatnál kitakar / belóg.
Erre még rá is kontráz Joey a végén, mert szerinte aki nem látja, hogy az 5,8" < (5,8" - notch), az elvakult, meg troll.
-
-
Snowy_owl
őstag
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Nekem eddig nem volt hasonlóan nagy készülékem mint a Note, sőt inkább az 5" alattiak tetszettek. Most is a Note mellette van egy S7 amit eddig nagynak gondoltam, most meg olyan irtó picinek látszik és érződik. Viszont nekem most a nagyobb kijelző jobban bejön, kevesebbet kell vakoskodni, csak mégis sokat bámulom, hátha később vakulok meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hálózati / IP kamera
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Macska topik
- Battlefield 6
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő