Új hozzászólás Aktív témák
-
Raucher
tag
válasz
V.Stryker #18 üzenetére
Nem vészes.
Egyszerre kell padlózni a féket a duda nyomással. Kellő időben vissza térnek a saját sávba.
Leginkább a keletről érkezők szoktak úgy előzésbe kezdeni, hogy hátra sem néznek. Nyomják vagy 150-el, fel sem tételezik a gyorsabb járművet mögöttük. (Meg a német nyugdíjasok, bár nekik már a látvány feldolgozásával van gondjuk.)Kevés ilyen baleset van. Azok is kanyarban, síkos út,.. miatt.
A torlódásokban sokkal sokkal több a koccanás, 10-25 km/óra sebesség mellett. -
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Hát ha így, akkor inkább már egy valamilyen formula autó...mondjuk egy 2 lityis, renault motoros...azzal csapatnék 30 kört a hungaroringen...az élmény. Az, hogy 50-el tötyögök egy ferrarival és egy nap alatt kétszer oda tudok neki lépni...hát, nálam a pont lesz@rom kategória.
-
V.Stryker
nagyúr
Értsed már a viccet, he. Még a végén vakbél gyulladást kapsz a sok stressztől. Tudom én,hogy nehéz az élet, de egy kis vicc, egy kis irónia könnyebbé teszi.
Dehogy vagyok én irigy. Kell a francnak ilyen flancos dög...be se fér a babakocsi. Meg aztán a víz kiverne, ha olyan autóba kéne üljek, amilyenbe már Győzikét a tévébe bemutatták.És az ország nem miattam tart itt. Kikérem magamnak. A sok rabló, gazember miatt akik a Kossuth téri gyűjtőbe járnak...na miattuk.
-
Armahun
addikt
Ha jól tudom, ha veszel egy ilyen kocsit akkor jár hozzá egy vezetéstechnikai képzés is.
És valami külön vizsga is rémlik. -
V.Stryker
nagyúr
Igazi balfasz. Remélem a következőt is szarrá töri. Már csak irigységből is.
-
banhammer
veterán
Nyálkás volt az út a cseperegő esőtől.
Ilyenkor csúszik a legjobban.
Ehhez még hozzáadódik a Ferrari nem kevés ereje, meg gondolom az is, hogy a sofőr valami sportos beállítás módban használta a techinkát.
Egy rutintalan sofőr egy akármilyen 500 lóerő feletti géppel ugyan így a szalagkorlátnak csapta volna a vasat.A tisztán látás véget érdemes ezt a tesztet elolvasni.
-
Az az ilyet nem tudom sajnálni. Sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest