- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
válasz nbukta77 #11136 üzenetére
Mobilnetes megoldás nincs, %-os kijelzés meg csak romokban érhető el. Ha kíváncsi vagy amúgy, már kijött a hivatalos 7.8, fel tudod tenni, csak a zune még nem dobja föl neked. Olvass vissza a topicban, páran már felrakták, csak oda kell figyelni, nehogy gáz legyen a vége.
-
madd dogg
senior tag
válasz nbukta77 #11134 üzenetére
Ne vedd sértegetésnek, nem annak szánom. De tetszett ez az összefüggés:
...droidról jöttem....várható még valami frissítés..... százalékos adatok ......
Felesleges teljesítményt, stb mérni, wp mindig szépen fog futni.
Az akksi állapotáról egyébként kapsz infót: beállítások --> takarékos üzemmód. Itt alul kiírja a még hátralévő időtartamot, elég pontosan jósol. És %-os eredményt is mutat.Hogy amúgy van e értelme azt nem tudom. Nekem mindig elég volt a csík. Ha nagyon lent van, töltőre teszem, ha meg nincs még töltő a közelben, akkor visszafogom a telefonhasználatot töltésig. Visszafogott használat mellett másfél napra számíts, normál nyomkodás, fotó, napi 1-2 óra telefonálással 1 nap. Játszani nem nagyon szoktam.
-
SPY0817
aktív tag
válasz nbukta77 #11150 üzenetére
Nekem a beépített facebook az késéssel, de jelez + kivan rakva az üzenetek tile.. a vibert nem nagyon használom egyszer írtak rajta akkor nem jelzett..
Bár tudom az utóbbi a "hívást SMS"-t akarná felváltani de úgy vagyok hogy ha valami nagyon fontos hívjon/sms/e-mail ezek azonnal megjönnek.. nekem nem hiányzik hogy skype és egyebek is csiripeljenek.. ha nagyon akarom akkor ránézek ha kíváncsi vagyok és látom..
Amúgy ami az értesítéseket nagyon befolyásolja (szerintem) az a "takarékos üzemmód".
De ezt már kitárgyalták/tuk fentebb elég hosszasan elég sokszor..
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
banderasz77
addikt
válasz nbukta77 #11150 üzenetére
A Viber szar nekem is.
Sokszor nem is jelez ha kapok valamit.
Ha meg pont folyamatban vagyok a Viberben, amit már régen elolvastam, feldobja a fenti kis sávban, mintha akkor jött volna meg.Még egy , ha idle lemegy a teló, akkor a bekapcsolt wifit lekapcsolja? Mert olyan, mintha ez lenne a baj.
-
SuperMario
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Politika
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest