Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #4048 üzenetére
Ez azert megnyugtato es remenyt ado
-
Kasya
nagyúr
válasz
legiaap #4046 üzenetére
En S3mini, de N8-at is feltudtam forrositani "szamomra atlag" hasznalattal. Itt csak annyi a kulonbseg, hogy a kamera nagyon gyujti a meleget es neha szo szerint megfoghatatlan (mert nem birom a meleget, nem vagyok no
).
Amitol felek, hogy a ho kihatassal lesz mas reszekre is a kamera korul, eseleg rasegit a kepernyo beegesre.
-
Kasya
nagyúr
A telefonon a Kepek galeriaban csak az 5mpx kepek jelennek meg. Ha van 30+mpx verzo is belole, alul megfog jelenni a kepen a menupont, hogy Nokia Cameraval keszitve (kattints ra es megnyitja a Nokia Camera a nagy felbontasut).
Viszont a mobilon nem lathatod alapbol a nagyfelbontasu kepeket...de van ra program Store-ba. Ezzel a programmal emailben is eltudod pl. kuldeni a teljes kepet.Gepre racsatlakoztatva pedig konnyen lathatod a kepeknel. Ott lesz a kis- es nagyfelbontasu is egymas mellett a Camera Roll mappaba.
szerk: alapbol abbol indulok ki, hogy csak a Nokia Camera az egyetlen program, amivel az ember fotoz es bevan allitva az 5mpx+DNG, vagy 5mpx+30+mpx verzio.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3866 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3845 üzenetére
Nagyon ugy tunik....
Sokat hasznalom a GPS-t, orszagon belul a Waze-t. A Waze hátránya, hogy igen megterheli a rendszert es a telefon melegszik. Ebből adódóan tudom levonni a következtetést, amit látok, hogy a képernyő felső 1\5resze kicsit halványabb a tobbi résznél, illetve a Waze két also (jobb es bal) gombja egyes rikító hatterszinek alatt, de bongeszoben is, korvonalakban kivehető. A világosabb resz viszont a böngészés közben is feltűnik a sok feher miatt.Nyár végéig tuti nem akarom bevinni szervizbe, mert most kezdodik csak az igazi szezon szamomra, amihez napi szinten terhelve lesz a kijelző tobb órára naponta. De azert szomoru, hogy ilyen is van.
Ha gy folytatja viszont, nyárra eleg komoly beeeges lesz kivehető... -
Kasya
nagyúr
A képernyő sok hasznalatabol eredeo begesre vallalnak garanciát?
-
Kasya
nagyúr
válasz
SsPL711 #3839 üzenetére
A Nokanal nem szoktak nagy dobra verni, milyen hangchip van az eszközben. Ifixit szerszedte, esetleg nezd meg a videójukat youtubon,
Most Veletechen próbálgattam par tizezrestol százezres kategoriakug a fuleseket es szepen szoltak. Itthon a hangrendszeren sincs gondon vele. Egy a lenyeg, ne a gyari fülest használja az ember, mert az katasztrófa. -
Kasya
nagyúr
válasz
Janika-1982 #3832 üzenetére
Hogy érdemi választ is kapj;
- egyik legjobb fenykepezos telefon a piacon
- működése folyamatos, laggmentes. Windows Phone rendszer ezt garantálja.
- van benne Dolby es EQ lezer is. Nem mondom, hogy kidobom a hangrendszert otthon, de egesz jol szol nagy hangerővel - ha nem takaros el a nyílást. -
Kasya
nagyúr
válasz
Janika-1982 #3832 üzenetére
Az akksi atlag egy teljes nap...a tobbi kérdésre a válasz: Igen
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3810 üzenetére
Azert az kicist tulzas volt, hogy mindenkepp megeri...mondjuk ugy, hogy kompromisszumokkol, de megeri
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3781 üzenetére
Amoled
Alighanem a gyartas alatt keletkezik es minden telefonnal/kijelzonel mashol, mas mertekben van jelen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3778 üzenetére
Amennyiben nem nagyobb mint egy ujjlenyomat, akkor normalis. Ez ennek a kijelzonek a "hatranya". Szvsz nem konnyu eszrevenni
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3776 üzenetére
Erdekes modon a 7 dolcsiba kerullo verzioban is ezt irjak.... szerintem nem lesz fizetos, csak ctrl+c volt a leiras es az eredeti jatekbol. De lepd meg es kiderul
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3773 üzenetére
Ha a Nokia logoja volt a marketben, mint feltolto, akkor jot szedtel le.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3771 üzenetére
Allitsd at a Beallitasokban a regiot US-re, inditsd ujra a keszuleket es utana nezd meg a marketbe. A nyelv maradhat magyar, csak a tobbi legyen US. Hatha...
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3767 üzenetére
Kb semmenyire, mert csak akkor villan fel, ha a kepernyo tetejen, az erzelelo elott elhuzod a kezed...vagy zsebbol kiveszed, fejtol elveszed stb...
-
Kasya
nagyúr
válasz
sszemtelen #3764 üzenetére
Igen, Nokia 909 = Lumia 1020 = RM-875
Toltsd le a Marketbol a Nokia Camerat, majd azon belul menj a Beallitasokba es a felbontasnal latni fogod az opciot.
A Glance meg a Beallitasok alatt kell lennie.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3762 üzenetére
Sorrendben mindet betettem (kiveve a Brain-t), de meg csak a Moder Combat letoltesenel tart... eszmeletlen nagy jatekok ezek :s
Kenytelen voltam uriteni a fenykepek mappat. AMugy se volt mar sok helyem. -
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3759 üzenetére
Egyedul a Brain Challenge-t nem talaltam meg...ha valaki esetleg latna.
A tobbi megvan, csak kicsit lejebb kell keresni a listaban, mert meg nincs ertekelve. De az Xbox ikon miatt konnyu megismerni oket.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3759 üzenetére
mumk1: van par verzio, ami mukodhet:
-meritsd le teljesen, majd toltsd fel teljesen...
-tiltsd le a hatterben futasat a battery sense-nek....
-HRHa ezek kozul valamelyik is mukodne, akkor meg mindig nem tartasz ott, mint WP8-nal, de mar elfogadhato lesz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Trevize1987 #3748 üzenetére
Mini recorder free
Atom egyszeru, tokeletes es feltolt Onedrive-ra es Drop-ra is. -
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #3728 üzenetére
-
Kasya
nagyúr
N8 melegedett szepen, de nem nagyon erte el azt a hofokot, hogy ujra is induljon.
1020 viszont GPS (pl. Waze, vagy Here + Waze) + Youtube,TuneIn és aktiv kijelzo mellett eltudja erni ezt a hofokot. Arrol nem is beszelve, hogy az autos tolto mellett merul, nem pedig tolt. Ezt eddig osszel meg tavasszal produkalta egyszer-egyszer, kivancsi leszek, hogy nyaron hogy birja. -
Kasya
nagyúr
Pedig itt is latni, hogy vilagit
-
Kasya
nagyúr
Valaki nem tudnaajanlani egy atom gyors autós töltőt? Nem kell gyari, johet ebayes is, csak jo legyen.
Qi töltő mennyire lehet életképes autóba? Leterheles mellett tudna ratolteni a telefonra?Most sima Usb kábelt hasznalok, de alig tolt ra, vagy nem tolt ra semmit leterheles mellett.
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Sajtotajekoztaton egy kepen emliteni a Nokia XL-t es az 1020-at...kesz szegyen
-
Kasya
nagyúr
Off: Android Nokia (?)
-
Kasya
nagyúr
Elhiszem neked, nem hazudtoltalak meg
Csinaltam egy gyors probat a szobaban a hangfalaimmal. Visszanezve nekem nem vette kulon a jobb es bal oldalt... magyarul mono. Lehet, mert direkt a nagy hangerovel probaltam? Passz...
Sose videozom, igy nekem ez teljesen kiesik. De erdekes felvetes! -
Kasya
nagyúr
válasz
Ipadipad #3441 üzenetére
Ha szoc. dolgokra kellene elso sorban, maradj az Androidnal. Jelenleg a Viber, Skype es Face sincs olyan allapotban, mint Android alatt...valami kis mutyur mindig adodik.
Alkalmazast minden WP-re csak online lehetseges telepiteni (tehat PC net, vagy mobile market).
Itt nincs "visszatelepitesi" lehetoseg. Ami jon, az jon. Meg kinlodni se lehet, mint ios alatt... Viszont nem tolt le frissitest, ha nem akarod es nem kell telepiteni, ha nem akarod.
OTG nincs.
Ha alap kamerat nezed es nem akarsz vele mokolni, szorakozni, sok idot tolteni...akkor akar az 1520 is jo valasztas lehet.
-
Kasya
nagyúr
Van valakinek MW600? Kompatibilis-e vele?
-
Kasya
nagyúr
Mar hogy a bubanatba ne lenne rajta a Megyeri -hid. Aksi idot tekintve jobb mint par android flagship GPS alatt. Mellesleg ha kijelzőt kikapcsolod es csak a hang Navi fut a háttérben, meg tobbet bir
Nekem a here drive alatt kb 3ora az aksi idő. Kikapcsolt kijelzővel 4...
A vaze alatt egy-masfel ora. Kikapcsolt kijelzővel nem nagyon jelez trafit es társait...Yamato: megprobalok csinalni neked majd kepet a kijelzomrol ma-holnap. Én tok nelkul hasznalom es csak zsebbe rakom, illetve eleg poros-szemcsés helyeken s hasznalom. Megpróbálom valahogy prezentálni, hatha sikerul, amint otthon leszek.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Isten embere #3389 üzenetére
Eddig csak a geppel probaltam, de ott eddig is rossz volt es most is az
Szerencsere nem hasznalom adatatvitelre.
-
Kasya
nagyúr
válasz
adammkaa #3375 üzenetére
Viber nekem tokeletesen jelez, ha irnak. Megnyitva vszont nem mindig latszik azonnal...
Skype jol megy. Whatsapp-ot nem hasznalok, de ahogy neztem, elegedettek vele.Autos navi pontos. Egy gond vele, az "uj" M0 elkerulo nincs rajta es kepes Pesten atvezetni. Neha viszont bedobja, es megtervezi gyorsabb utnak. Nem jottem meg ra mitol fugg a hangulata. Waze lehet jo alternativa, de 2* több energiuat eszik minimum mint a HERE.
Nagy szivbajom meg, hogy tobb pontos uticelokat nem lehet megadni es nem tud orszagonkent autopalyaval tervezni (Pl. itthon autopalya, ausztria autout stb.) -
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #3234 üzenetére
Megtudod tenni...
-
Kasya
nagyúr
Udv a klubban
Orulunk az oromodnek
Fuggetlen? Milyen szinu?Ajanlom figyelmedbe a fotos topicot is.
-
Kasya
nagyúr
...megjavult a "privat Skype serverem"...ujra jonnek az ertesitesek es hivasok
Kicsit hosszu volt a restar
-
Kasya
nagyúr
Mondjuk a Viber annyira nem fajo dolog, mert csak par kollegaval hasznalom, azt is csak ha nem fontos...
Ellenben a Skype a rendszer resze es elvarnam tole, hogy atom stabilan mukodjon. Se hivas, se uzenetet nem kapok se idoben, se terben...Nyilvan, akinek a Viber fontos, annak megertem hogy az a fajo pont... Ezt meg nem tapasztaltam, annyira ritkan hasznalom.
-
Kasya
nagyúr
Lassan a Nokia is finanszirohatna marketing jelleggel ilyen ötleteket :d
Más: Black ota halott a Skype értesítésen. Eddig mindig csipogott ha kellett ha nem, ha irt valaki, de most semmi. Ha be is lépek, akkor se mindig frissíti le a az üzenetet, holott gepen latom, hogy jött,,,
-
Kasya
nagyúr
Jujj...mi az a csunya T-logo inditaskor?
Eddig se inditottam ujra tul gyakran a telefont, ezutan meg annyira se fogom
YamatoVTEC: Mar tudjuk miert kesett a frissites es mire kellett varni
-
Kasya
nagyúr
Meg nem jelzett...nyomom manualisan...
Szerk: ...es tolti
Varom mar hogy probalgassam a DNG-t. Kar, hogy holnap vizsga
-
Kasya
nagyúr
Most gonosz mod atkuldelek ide, itt mindent megtalalsz
-
Kasya
nagyúr
OEM = eredeti gyari (original equipment manufacturer)
Elvileg gyari garancia kell hogy legyen ra... ennek jarj utana mindenkepp. Elore tuti ne utalj, ahhoz tul olcso. Inkabb szemelyes atvetel, vagy utanvetel inkabb. Ebay.co-uk-n is 322 font a legolcsobb licittel...Injun: Probald ez alapjan. Remelem az angol nem gond...a kepek segithetnek
-
Kasya
nagyúr
Nekem a fizetesnel nem tolti be a fizetesi modot...amugy erdekes, hogy postazasi koltseg sincs.
Bar erdekes dolgot dob ki a gugli elso talalatra rolukA legalso commentet is erdemes elolvasni.
Szerintem keress mas lehetoseget, ha teheted. -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Marmint az ut burkolatanak vagy a telefon burkolatanak sarka horpadt be?
A szerviz altalaban eleg dragan dolgozik. Sajnos a kart ilyenkor celszerubb elviselni, vagy hazilag cserelni. Epp par napja linkelte itt valaki a szerelesi videot.
Ez a biztositas hogy is van amugy? Dominos keszulekre is igenyelheto? Nekem ceges kartyam van, hozza telefon, de nincs ilyen opcionk...bar nem artana.
-
Kasya
nagyúr
Cirka 25 ezer forint...es ebben nincs benne a kamera es kijelzo.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2901 üzenetére
oneal1:
Pro: minosegi osszeszereles, strapa haz, szep design, iszonyat jo kamera, WP8 (ha ismered es szereted), Nokia adta + lehetosegek (GPS programok, fotos programok), Grip kiegeszito
Kontra: kulonosebben nekem nincs, talan a WP8 negativumai.
-
Kasya
nagyúr
Tovabb tart a kep mentese shoot utan DNG eseten, mint 38MP eseten volt?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Oppenheimer #2892 üzenetére
En szilveszterkor lattam egy ket embernel...akkor valahogy hirtelen elokerultek
Mas: Fene egye meg a T-t, hogy meg ul a frisitesen. Navifirmel nem lehet feltenni?
-
Kasya
nagyúr
Ugy erted Dél-afrikai Köztársaság es nem mint Dél-Afrika
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2819 üzenetére
Szep! En is lassan tervezem b.nomet bevonni egy 520-ba, mert a SE Xperia Mini-je mindentol meghal.
Amugy erdekesseg (bar tudom, eliras)
"Ezek pedig az országok, ahol a Windows Phone a második vezető operációs rendszer:
Dél-Afrika"
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2804 üzenetére
En a Rayman-t, Doom & Destiny-t es Artifex Mundi jatekokkal jatszok. Az utolsonak nekem nagyon tetzsik a grafikaja es a sztorija
Bar sztoriban a D&D hatalmas..zoo8800: Ezt nem tudom. De utobbi kozel egy evemet tekintve nekem a telefon vagy autos tartoban vagy kezben van. Ritkan rakom zsebre, csak ha mindket kezem kell es nincs elottem asztal (pl. vasarlas).
BobTail esetleg dobhatna fel egy kepet, hogy hogy nez ki zsebben, mint anno L1020 eseten -
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2801 üzenetére
De ez alighanem a Black (1520) vs Black elotti (1020) teszt. A Black-et azert varom, mert nagyon emlekeztetnek a kepek szinmelysegei, elessegei az N8-hoz, amiket annyira megszoktam.
-
Kasya
nagyúr
válasz
koboldozat #2799 üzenetére
Lenyugoz az 1520 a nagy kijelzovel, -aksival es tobb csempevel...valamint jobban tetszik a hely kihasznalas is. Egyedul a kamera miatt nem vagyok ra, de amugy "must have".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Black & Decker töltőt keresek
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest