- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
versz
csendes tag
helló srácok!
Kb. 4 hónapja van meg a telefonom, azóta többször segítettetek.. Egy gondom azóta sem oldódott meg, nevezetesen hogy nem megy a navi a telefonon.. A létező összes beállítást, frissítést, tanácsot megcsináltam, mégsem megy. A cél helyét mutatva kiírja, h GPS-re vár, és ennyi... A jobb alsó sarokban látni, h egy ideig megy az adatforgalom, ami kb 3-4 mp múlva leáll.. És itt vége is a storynak..
Nem hittem benne, de tegnap bevittem egy szervíz pontra. Azt mondták ott az okosok, h a telefon szoftvere nem a legújabb, és ezt onnan látják, h a navigálás közben a jobb alsó sarokban a számláló felett lennie kéne egy kis ikonnak, ami nekem nincs.ott.. Mondtam, h a szoftver kb. két hetes...Természetesen feltételezések tömkelege, utána pedig kérték, h hagyjam ott egy hétre a telefont.. Nyílván ezt nem tettem meg.Hallott már bárki ilyesmiről? Most őszintén, mi a fenét csináljak? Frissítsek megint szoftvert? de azt nem is hagyja, mivel a legújabb van rajta..nyomjak egy resetet? már megint semmi kedvem órákig állítgatni utána..
Javaslat? Rühellem, h vesz az ember dárga pénzért egy készüléket, amin egyszerűen nem működnek funkciók...Bár ezen már nem is annyira lepődöm meg...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a finn cég egyik legsikerültebb telefonja az E71, így aztán csak finomításokkal operál a gyártó az utód esetében.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest