Új hozzászólás Aktív témák

• versz

csendes tag

helló srácok!
    Kb. 4 hónapja van meg a telefonom, azóta többször segítettetek.. Egy gondom azóta sem oldódott meg, nevezetesen hogy nem megy a navi a telefonon.. A létező összes beállítást, frissítést, tanácsot megcsináltam, mégsem megy. A cél helyét mutatva kiírja, h GPS-re vár, és ennyi... A jobb alsó sarokban látni, h egy ideig megy az adatforgalom, ami kb 3-4 mp múlva leáll.. És itt vége is a storynak..
    Nem hittem benne, de tegnap bevittem egy szervíz pontra. Azt mondták ott az okosok, h a telefon szoftvere nem a legújabb, és ezt onnan látják, h a navigálás közben a jobb alsó sarokban a számláló felett lennie kéne egy kis ikonnak, ami nekem nincs.ott.. Mondtam, h a szoftver kb. két hetes...Természetesen feltételezések tömkelege, utána pedig kérték, h hagyjam ott egy hétre a telefont.. Nyílván ezt nem tettem meg.

Hallott már bárki ilyesmiről? Most őszintén, mi a fenét csináljak? Frissítsek megint szoftvert? de azt nem is hagyja, mivel a legújabb van rajta..nyomjak egy resetet? már megint semmi kedvem órákig állítgatni utána..

Javaslat? Rühellem, h vesz az ember dárga pénzért egy készüléket, amin egyszerűen nem működnek funkciók...Bár ezen már nem is annyira lepődöm meg...

Új hozzászólás Aktív témák