- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdrom
csendes tag
Hali
Használtam konzolt és klaviatúrát is. A kalviatúra sokkal pontosabb irányítást tesz lehetővé főleg amikor nem csak előre megyünk. Ha az MS bevezeti a klaviatúra támogatást, megyek és veszek egy xboxot, de addig...
Egyébként nem lenne nagy művészet olyan op rendszert tenni az xbox-ra amivel ki lehetne váltani az asztali gépet.. Csak egy klaviatura egér kombó kellene hozzá.. -
arty
veterán
le is írtad, hogy a felbontás mennyire csak 1 része a problémának.
ha valaki túlvállalja magát graf részletességgel és utólag a felbontás csökkentésében látja a megoldást, az nem a hw hibája - hanem az övé, a fejlesztőé!(és nem is feltétlenül hiba, ez egy sima döntés: miből adsz alább. mivel "kanapéról" a 900p kevésbé gond, sokszor döntenek amellett)
hogy a 1080p grafikához milyen hw kell, az nincs sehol kőbe vésve.
ergo nem mondhatod, hogy az X erejű Y konzol kevés a 1080p-hez."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
félisten
PC-n fordított a helyzet, ott működik az aimassist kontrollerrer és sajnos nem picit segít rá. 1100 órát toltam csak a BO 3 ba , sajnos szereztem tapasztalatot ilyen téren.
arty (#84): Ezt humornak szántad vagy nem tudom. Természetesen igen ,mert rengeteg féle grafikai motor van,a textúrázástól elkezdve az árnyékolásig eltérő módon skálázódnak ezek a grafikai motorok, a fejlesztők által az optimalizálásra szánt időről és pénzről ne is beszéljünk. A felbontás csökkentése jelenthet sokszor csak megoldást a stabil 30 FPS elérésére konzolon is és PC-n is. Ez nem is tudom hogy miért jelent neked újdonságot, hogy 4 K-n nem ugyan azt az FPS-t kapod azonos hardveren, mint FHD-n... vagy 720 P-n.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Xaels
félisten
Ezt ne haragudj de fentartásokkal kezelem. Az aim assist nem fogja a gyors és pontos mozgást egyensúlyozni. Az általad említett játékok esetén sem az a gond, hogy valakinek kontrollerel van pici rásegítés hanem az, hogy az működik akkor is ha az egyén egeret ragad, de a kontroller csatlakoztatva van. Overwatch-ban konzolon érdekes módon nem is olyan rég pont amiatt volt háborgás mert billentyűzettel és egérrel túl jók egyesek.
a pc-s COD meg azóta a csalók melegágya amióta nincsenek rendes szerverek.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
arty
veterán
válasz Raysen623 #79 üzenetére
a ddr3 esrammal egy bevalt megoldasnak tunhetett(=x360)
ne felejtsuk el h a ps4 4gb ddr5el jott volna... tobb vs. gyorsabb csatajanak gondoltak...b. - en azt hittem a fejleszto dont a felbontasrol....
ezekszerint olyan hw limitbe futottak bele a 720pzok, amibe a tobbiek nem?![ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
félisten
A probléma a FHD abszolválása ezeken a konzolokon, nem pedig a 4 K, az pedig nem volt meglepő a kijövetelekor, hogy FHD tv-n szeretnének játszani az emberek FHD felbontással. Ezzel szemben a 720 P se volt ritka One-n meg a 900P PS4 en...
Xaels ( #80):
Kicsit nehéz megérteni miről beszélsz, mikor épp a kontrolleresek vannak előnybe a legtöbb Multi FPS játékban, lásd COD BO, BF4,OW, ahol az aimassist miatt egy kicsit is tapasztalt kontrolleres player kb szarrá alázza a PC-s mezőnyt...sokan ezért hagyták abba a PC-s COD multit az én baráti körömben is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Xaels
félisten
Jaj de szeretnek a Kereszteslovag maskarájában tetszelegni. Közben gyakorlatilag nem változik semmi lényegében, hisz nem lesz kötelező a támogatás, a MS a fejlesztőkre hagyja a döntést akik meg nem fogják bevállalni az esetek többségében. Volt és van is példa egyébként arra, hogy játék mindenféle átalakító nélkül támogatja a klaviatúra és egér duóját. PS3-on ott volt a CSGO meg az UT3, PS4-re a Paragon illetve valahol talán az Overwatchot is említették. Akiknek igazán fontosak ezek a perifériák azok már rég megoldották más módszerrel, hiába drága ha a kiegészítővel együtt is olcsóbb a végösszeg mint egy valamirevaló PC esetén. Bár nem nagyon PVP-zek konzolon, de a CODWW2 Bétában elég sok olyannal találkoztam akin látszott, hogy egérrel céloz.
Azok akik nagyon mondogatják, hogy emiatt váltanak azok egy része soha nem fog vagy nem tartósan. A konzolokon ettől függetlenül sok kompromisszumot kell kötni. Nem lesz stabil 144fps, de az esetek túlnyomó részében még a 60 is necces lesz. Nem lehet majd mindenféle csodadrivert, custom kezelőszoftvert használni. Összefoglalva nem lehet majd pénzzel kompenzálni a képességeket. Akik most verik a mellüket multiban a kontrollereseket halomra lőve, azok maradni fognak mert itt van (hamis) sikerélményük és nem fogják kidobni a konzol árával vetekedő kiegészítőt sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
arty
veterán
"Nem-nem. Az AMD egyszerűen megszopatta őket. Mivel hittek az APU-s (mostanra már bőven látszik, hogy hamis / téves) akkori AMD-s világképnek."
Az AMD világképe helytálló volt, ezt elég sok konzolexkluzív bizonyítja (ami baromi jól néz ki és jól is fut).
Ellenben pécén az amd piaci penetrációja nem tette lehetővé, hogy az intel cpu fölényét és az nvidia gpu fölényét ledolgozva elterjessze az eszmét, így sok multiplatform fejlesztés a két konzolt csak gagyicpu-s, gyengegpus-s pécéként használja."Egyszerűen elhitték, hogy bőven elég lesz fis-fos alapjáraton járatott Jaguár magokat belepakolni CPU gyanánt, sőt még túl erős, túl sok GPU mag se kell, mert ezek annyira faszán együtt fognak dolgozni, csak még egy kicsit a drivereken, szoftvereken, keretrendszereken kell igazítani."
Jaja, az MS oldalán csupa manáger ült, míg az amd oldalon voltak szakemberek is. Nyilván így könynen megvezették őket. Nem az MS írja az xboxos keretrenszert, apit, játékokat... ők szimplán laikusok, mint te meg én, így mindent bekajálnak, amit a hw partner mond. A forza6 abban a minőségben és sebességgel nem is létezik, délibáb, ergo bizonyítja, hogy a koncepcióval az amd átverte az MS-t és ezért nem létezik értelmesen kinéző és futó játék xboxra.
"Nem a 4K-val van itt a baj, amikor Xbox One-nak szemlátomást még az 1080p is gyakran láthatóan gondot okoz."
Ehez nyilván nincs köze az elavult ddr3 memóriának (amivel megintcsak az amd átverte az MS-t, akik egyszerűen nem tudták, hogy az lasabb, mint a ddr5 - a sony ebben kicsit azért okosabb volt!), valamint a kevés CU-nak (amire megint csak az amd hazudta, hogy bőőőőővenelég, a pécés gpuinkban csak viccből van 2x annyi).
"Hiszen pont ezt látjuk, hogy ez történt AMD vonalon a PC-knél is. Nem véletlenül tovább se fejlesztették a Jaguár vonalat, az APU-kat se erőlteti már az AMD, hiszen az elmúlt 5 év alatt bőven kiderült, hogy az akkori elképzelés zsákutca, vagy legalábbis korántsem olyan rózsaszín, mint ahogy anno gondolták."
De, továbbfejlesztették. Gondolom a pumákat, carizzo-L-t átaludtad
Közben a konkurrencia "ingyen" adta az atomjait, a netbookok meg kvázi megszűntek (ahova ez a termék szánva volt)... se az intelnek, se az nvidiának nincs amd-hez hasonló APU-ja, miközben a piacon ők diktálnak, s a programokat nem a 3-8 % piaci részesedésű felépítésre írják. 22-es csapdája."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
mike1334
veterán
No el is dőlt, hogy ha veszek konzolt, akkor az xbox lesz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
martonx
veterán
Nem-nem. Az AMD egyszerűen megszopatta őket. Mivel hittek az APU-s (mostanra már bőven látszik, hogy hamis / téves) akkori AMD-s világképnek. Egyszerűen elhitték, hogy bőven elég lesz fis-fos alapjáraton járatott Jaguár magokat belepakolni CPU gyanánt, sőt még túl erős, túl sok GPU mag se kell, mert ezek annyira faszán együtt fognak dolgozni, csak még egy kicsit a drivereken, szoftvereken, keretrendszereken kell igazítani. Nem a 4K-val van itt a baj, amikor Xbox One-nak szemlátomást még az 1080p is gyakran láthatóan gondot okoz.
Hiszen pont ezt látjuk, hogy ez történt AMD vonalon a PC-knél is. Nem véletlenül tovább se fejlesztették a Jaguár vonalat, az APU-kat se erőlteti már az AMD, hiszen az elmúlt 5 év alatt bőven kiderült, hogy az akkori elképzelés zsákutca, vagy legalábbis korántsem olyan rózsaszín, mint ahogy anno gondolták.
Én kérek elnézést!
-
arty
veterán
válasz Raysen623 #73 üzenetére
semmit nem kúrtak el, a két konzol bele hideg számítás eredménye.
maga a (2013as) konzol-racionalitás.ha ma, 2017-ben egy 1080ti (2-300k) nem elég "rendesen" a 4k-ra, 2012-ben, amikor ezen gépeket "kitalálták", szerinted mit kellett volna beleálmodniuk?
és mennyibe került volna?
annyiért ki vette volna meg?
emlékszel még mi történt az 599$-os ps3 indulásakor?
vajon az 1599$-os verzió jobban vagy rosszabbul rajtolt volna?mennyit fogyasztott volna? hűtés? hangerő?
egyáltalán, vevőnk minek fizette volna ki a 4k felárát, miközben 4k tévé kvázi nem is létezett még?
most persze mondhatod, hogy addig használta volna 1080p-ben... persze, aztán 2017-ben végignézte volna, ahogy a grafikai részletesség a felbontásnövekedés után brutálisan visszaesik... ami kanapétávról is látszik, ellentétben mondjuk a 4k-val 4 méterrőlprevgen idején is problémáztál, hogy miért nem 1080p gpu-t kaptak a gépek?
tudom, sok a kérdés. gondolatébresztőnek szántam
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Raysen623
addikt
Nem kajáltak be semmit, hanem elkúrták a specifikációt. A két gyártó (Sony és MS) egyszerűen nem vette figyelembe a TV-k felbontásnövekedésének várható gyorsuló ütemét. Azt hitték elegendő lesz 1080p-re tervezni és egy kisebb ugrás lesz csak a felbontásban mint anno volt az előző gennél (720p-ről 1080p-re). Súlyosan alul becsülték a dolgot, mert a 4K sokkal gyorsabban jött be és terjed mint azt gondolták.
A fejlődés üteme pedig továbbra sem mérséklődik, tehát már nem lehet 5-10 évre tervezni konzolt sem.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #70 üzenetére
,,De ez a PH! fórum. Itt átlag felhasználók kevesen vannak. Vagy ha vannak is, hamar felfejlődnek "
Kivéve darnics.
-
l.skywalker
félisten
Igen. A PC-k és konzolok átlag felhasználói véleményem szerint jóval többen vannak, mint azok akik jobban értenek hozzá, kihasználják, stb...
De ez a PH! fórum. Itt átlag felhasználók kevesen vannak. Vagy ha vannak is, hamar felfejlődnek
Ergo: a bill+egér támogatás nem nekünk szól elsősorban
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
jamez
senior tag
régóta gondolkoztam egy konzol vételén, de a kontrolleres irányítás miatt sosem léptem meg. A lego játékokon kívül nekem sosem ment.
amúgy valaki kiszámolta már, hogy 150e ft-os pc TV-re kötése nem éri meg jobban? nomeg a warez játékok.
Szerintem a konzolokat azoknak csinálták aki nem tudnak egy windowst felrakni. Mi még régebben a DOS alatt 4 mega rammal kínlódtunkIngatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
arty
veterán
lol
szerinted teljesen hülyék rendelték a konzolok belsejét? az amd azt mondta, hogy 500000 teraflops, de csak 1.5 lett?
fogalmad sincs a konzolbiz múltjáról (prevgen) és hogy ez hogyan hatott a currgenben levő hwre (és milyen árra lőtték be az indulást)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Z10N
veterán
válasz l.skywalker #63 üzenetére
Ezekszerint akkor lennenek friss TU-k?
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
l.skywalker
félisten
Sose hallottam róla Köszi.
(#58) szupermacs: fújj...
(#59) Z10N: system update már nagyon ritka. Játékokhoz még jönnek ki néha frissítések, főleg ha átkerül a BC-be valamelyik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
martonx
veterán
válasz davudhunters #54 üzenetére
"Önmagában jó, hogy ilyen erős a skorpió, de én úgy látom, hogy nagyon mellőzik a játékokat, úgy vannak vele, hogy elég az indi, és első szempont a windows-al való összeolvadás."
Mert ez így is van, MS szemében az Xbox mindig is fontos megkülönböztető jegye volt PS vonalhoz képest az erős multimédiás képességek, amik win10-el kiteljesedtek. MS szemszögéből nézve az Xbox egy játékra, multimédiára való cél PC, mint anno a Steam konzol is ugyanerre az elgondolásra épült volna, csak abból végül semmi nem lett, MS-nek pedig megtetszett az ötlet. Az ő szemszögükből nézve mindegy, hogy milyen PC-n játszol, csak win10 fusson rajta, és win store-ból vedd a játékot.
Én kérek elnézést!
-
martonx
veterán
válasz davudhunters #48 üzenetére
Az évente megjelenő konzol generációtól ne félj, egy konzol generációt 5-10 évre terveznek. A PS4Pro és az Xbox One X csak kényszer megoldások, mivel az aktuális generációnál bekajálták az AMD marketing szövegét, és a konzolok valójában elég gyengucra sikerültek hardverileg, amire nem lehetett volna 5-10 évet alapozni.
Senkinek nem érdeke a széttöredezett konzol szegmens, noha ha tényleg tömegek nyergelnének át az új erősebb konzolokra, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy a mostani 1-2 életben tartott (Xbox 360, Xbox One) 5 évre tervezett generációból lehet majd 3 életben tartott (Xbox One, Xbox One X, és egy majdani még újabb) 3 évre tervezett generáció.Én kérek elnézést!
-
Z10N
veterán
válasz szupermacs #10 üzenetére
Csinalnak meg egyaltalan hozza system update-t? Title update-t se csinalnak mar a fejlesztok (gondolom).
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz davudhunters #48 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy hivatalos vagy nem hivatalos volt a támogatás. Ha a kiadók élnek majd ezzel és kiadnak XBOX-ra olyan játékokat is, amikkel eddig csak a PC-n találkoztunk, akkor az már azt jelentheti, hogy lesz alternatíva. Mondhatni erősebb lesz a háború a PC és a konzolok között. Eddig nem volt alternatíva, mert csak PC-n jelentek meg a kedvenc játékaink. Ha ez változik, akkor még mindig dönthetünk akárhogy, de legalább vagy miről dönteni. A konzol még mindig sokkal olcsóbb, mint PC-t fejleszteni és ne felejtsd el, hogy az MS-nek nincs és nem is lesz monopóliuma ezen a piacon, mert ott van a Sony, a Nintendo, vagy PC-s oldalon az Nvidia, Intel, nem beszélve a Steam-ről és hasonlókról, akiknek nincs semmi érdekeltsége az XBOX-ban. Szóval ha ez bejön, akkor harc lesz, amiből mi csak profitálhatunk.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
addikt
Hát nem tudom, szerintem ezt maga a Sony sem akarja támogatni, különben már rég megléphették volna. Nézd meg az Uncharted játékokat, a célzáshoz azért elkelne az egér, a játék mégsem támogatja.
Amúgy szerintem is a fejlesztők lesznek az akadálya, hiába akarja a Micro, szerintem nagyon lassan fog ez elindulni. De azért mindenesetre plusz pont jár a Micrónak, hogy akarják támogatni a dolgot!
(#40) ProEvoFan
Én is gondolkodtam ezen Xim-en, de nagyon drága és ez még mindig csak egy félmegoldás előttem. Szerintem még mindig nem olyan pontos, mint a natív egér és az input lag is nagyobb. Akkor már inkább összerakok egy PC-t és azzal játszok, amivel akarok. Bár ez az Xbox One X most egy elég jó ajánlatnak tűnik...csak lenne rajta 60 fps.Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
davudhunters
csendes tag
Szerintem a játékokra kellene koncentrálni, mondom ezt úgy, hogy előző gen-ben imádtam a X360-at. Most meg törölték az exkluzívokat, és a skorpió bemutatásánál felküldték a színpadra a Minecraft csapatot, azt hittem halucinálok, ez nem lehet a valóság.
Mintha teljesen analfabéta kezdők lennének és nem lenne x év a hátuk mögött. Önmagában jó, hogy ilyen erős a skorpió, de én úgy látom, hogy nagyon mellőzik a játékokat, úgy vannak vele, hogy elég az indi, és első szempont a windows-al való összeolvadás.
Mai napig nem értem miért törölték a Scalebound játékot és miért hagyják az olyan játékmegjelenéseket, mint a Hellblade, Nier:Automata, vagy a hamarosan megjelenő Echo, amik nincsenek boxra, csak pc-re, és PS4-re. Mintha nem is kellene nekik igazából játék a konzolra."Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan."
-
ribizly
veterán
Végre! A Sony már ezt meglépte 3 játéknál (CS, Dust514, meg még valami) is, itt az idő, hogy az MS elkezdjen kicsit a konzoljára is odafigyelni (mondom ezt PC-s létemre), mert eléggé a háttérbe volt most szorítva a windows 10 miatt. Hajrá!
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
NandoXXL
senior tag
válasz ProEvoFan #40 üzenetére
Mutasd meg a Total War szériát, Stracraft szériát, van pár régi kedvenc is, de azokat hagyjuk. Na most legyél okos konzolos. A játék kínálat szegényes, egy Windows 10 kompatibilitás Steam fiókkal lenne az igazi. (Forza miatt volt X360-am, Wii pedig mai napig meg van, a különleges élmény miatt)
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
félisten
Mondjuk ebből a hype-ból jól látszik, hogy a PC mennyivel jobb platform játékra is: amíg X1-re még a levegőben lóg a bill+egér támogatás, addig a MS kontrollere már a megjelenés napjától használható volt Windows alatt.
De most nem?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
davudhunters
csendes tag
Vannak olcsóbb megoldások, például Cronusmax, kínából 8 ezer, kell hozzá egy kisgép (laptop, netbook) ami kezeli a periféria programját, de cserébe szépen testreszabni tudod teljes mértékben az élményt.
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan."
-
davudhunters
csendes tag
Sokan úgy örülnek ennek az egér billentyűzet támogatásnak. Eddig is voltak lehetőséget hogy konzolon játszon az ember egérrel, billentyűzettel, fentebb már említették.
Arra senki sem gondolt, hogy onnantól, hogy átcsábították az embereket majd jöhetnek az évente megjelenő xbox konzolok? Mi a garancia arra, hogy a pénzéhes MS és nem fogja szivatni a játékosokat?
Én játékok miatt veszek eszközt, az MS jelenlegi húzásai a one bejelentése óta nem kápráztattak el (egyedül a visszafelé kompatibilitásra mondom, hogy oké)
Most is kiadják a skorpiót a játékmegjelenések végén, bundle nélkül (egyedül a Battlefront 2 fog utána megjelenni)
Mostmár adott az universal windows platform, exkluzívok hiánya, jön a billentyűzet+egér, már csak a csili-vili RGB leg-es világítás kell rá, és az alkatrészek cseréje (amit kizárólag csak az MS által tudja megtenni) és tökéletes"Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye: rövid és céltalan."
-
Polllen
nagyúr
válasz ProEvoFan #40 üzenetére
Valóban mekkora vásár, hogy veszek 60k-ért egy konzolt és aztán 40k-ért egy átalakítót, hogy menjen a bill, egér...
b.
Szerintem osztottak, szoroztak és látták, hogy azokban a f2p játékokban mekkora pénz van, amik csak azért nincsek konzolra, mert a kontroller kevés hozzá.
Amúgy ettől nem lesz még pc szerintem. Továbbra is egy konzolra portolt win10 a lelke, nem desktop OS.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
félisten
lassan ez is egy Pc lesz. nem konzol.Én amúgy örülök neki.
-
ProEvoFan
nagyúr
Bocsi a duplázásért.
Szerintem a MS sem fogja hivatalosan szoftveresen támogatni az egér/bill lehetőséget, hanem mint a Sony egy külsős gyártónak ad liszecet(lásd Hori), és mint kiegészítő lesz kapható. -
ProEvoFan
nagyúr
Nagyon vicces olvasni, hogy a sok only PCs csak azért nem váltott eddig konzolra, mert nincs rá egér/bill támogatás.
Xim4 xbox onera, xim4 és Hori Tac Pro ps4re már rég elérhető.A xim4 felhasználók esküsznek az 1:1 egér/bill pc érzésre.Ami a hátránya, hogy a xim4 kb 50k mire ideér, a Hori megoldása ami egyébbként hivatalos Sony liszeccel rendelkezik kicsit drága, 35-40k.
Tehát már rég tolják a konzolos kollégák az egér/bill kombót
Akit érdekel, annak google a barátja.Ja még annyi, hogy ezeket az eszközöket nem lehet kiszűrni, mert gamepadnak érzékeli a konzol.Tehát a gamepad/egeres szerverek kettéválasztása eleve halott ügy.
[ Szerkesztve ]
-
r92king
tag
válasz l.skywalker #37 üzenetére
Akkor rakd fel hozzá a free HD modot, és kapsz mindenféle felbontàst plusz egy csomó hasznos funkciót.
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
l.skywalker
félisten
válasz szupermacs #34 üzenetére
Utolsó kép: tényleg így nézett ki CGA monitoron
A mai képernyőkön csak akkor néz így ki, ha egy kicsi kis ablakban futtatod
-
Tigerclaw
nagyúr
Nálam a PC egy macbook, de kvázi lehetne bármilyen notebook. Asztali számítógépet már se venni, se bővíteni nem szeretnék. Ha konzolon futnának a PC-n már megszeretett játékok, akkor elég lenne csak 4-5 évente vennem egy konzolt.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
tudi13
aktív tag
Oké. Jöhet a WoW XOne-ra.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #32 üzenetére
-
tuki2200
senior tag
válasz Hopkins95 #31 üzenetére
Azert ne aggodj, a ps4-nek is van ilyen tamogatasa mar a ps3-nak is volt, van sony lincesszelt bill eger hozza nem 1 fajta, mégis alig hasznaljak mert a fejlesztoket nem erdekli, igy a jatek meg nem az igazi, ezek a szoftverek kontrollerre vannak fejlesztve
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Vicces lesz, ahogy a konzol a nappaliból átkerül az asztalra
Viccet félretéve: jöhet a Heroes III Remastered
-
addikt
Na remek, pont most jelentik be, mikor építem a drága PC-met... Ha korábban bejelentik, lehet hogy Xbox One X-et veszek. Már valamit hallottam én erröl, de mire minden játék támogatni fogja Xboxon, szerintem eltelik még pár év. Nem értem egyébként, hogy mi tart rajta ilyen sokáig. PC-n ugye írnak rá egy drivert és működik.
Kontrollerrel célozni maga a horror.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
TBMC
addikt
na, ezt kíváncsian várom kérdés mikor lesz belőle vmi.
-
juhasz22
aktív tag
PC-bol Xbox, Xbox-bol PC... érdekes
iPhone SE (2020) --- Nintendo Switch™ OLED --- Sony PlayStation™ 4 Slim 500GB --- 55" LG C1 OLED
-
oszi666
őstag
Innentől kezdve valahogy lehetőséget kellene biztosítani arra, hogy én pl olyan játékhoz csatlakozzak amit csak konzolosok játszanak. Azért BF4ben egérrel kicsit könnyebb az élet (kivéve helikopter)
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
martonx
veterán
-
twollah1976
őstag
Mondjuk azért, hogy játszak és netezzek, stb.
Eladnám a mostani konfigom (i7 6700 + 16 giga ram, M2 SSD, 1050 Ti, stb, stb, stb) vennék belőle egy Xbox One-t meg pár játékot amikkel játszani szoktam.
Egyedül az zavarna, hogy a GoGon, Steamen, Originen, Uplayen levő játékaim parlagon (úgy 1000-1200 db + a DLCk) fognak heverni.
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
saelin
veterán
válasz twollah1976 #20 üzenetére
Ilyen nem hiszem hogy elő fog fordulni. A konzol azért van hogy játsz, nem azért hogy PC-ként használd.
Nem is értem hogy egyesek miért akarnak a konzolból PC -t csinálni."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
twollah1976
őstag
Ha lenne benne billentyűzet, egér támogatás és normális böngésző, valami Windows 10szerű OS, már rég lecseréltem volna az asztali gépem egy konzolra (Xbox-ra).
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
AGE-T
őstag
Aki támogatni akarta, annak idáig is meg volt a lehetősége. Hogy ez most natívan belekerül a boxba, hát bumm. Most talán jobban szeparálhatóakká válnak a kontroller, kb.-t használó userek. Xbox one X talán már elég erős is lesz egy 1080P 60FPS -hez. Ha ez megvan, és jönnek a kb+mouse gamék, én leváltom a gamer pc-t.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
törölt tag
Az átjárás adott egyszerű szoftver portolhatóság okán, de nagy változásokat nem látni emiatt PC fronton. Szerintem lesznek jó páran akik eddig sem költöttek alkalmas hardverre, és csak nyűglődnek vele, simán menekülőre fogják PC-ről. Ha nem kell vírusokkal, Win10-el, meg elszaladt hardver árakkal küzdeni, azért hogy játszhassanak.
[ Szerkesztve ]
-
Truman
senior tag
Jó lenne, ha megcsinálnák. Konzolon kész horror a FPS és a stratégiai játékok irányítása. Ha széles körben támogatnák a játékok sokan sokan megszabadulnának a PC -től, amit egy vagyon hardveresen naprakészen tartani.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Polllen
nagyúr
Ez jól hangzik.
Mire megtanulok fps-t játszani kontrollerrel már nem is lesz rá szükség.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Forradalmi dolog lenne, ha a kiadók erre építve "otthagynák" a PC-s platformot. Költözhetnének az MMO-k is XBOX-ra.
-
szupermacs
veterán
360-hoz is örülnék ennek, mert FPS-t még mindig nem tudok controllerrel játszani.
-
bitblueduck
senior tag
Én azt nem értettem soha, miért nincs eleve bill+egér támogatás konzolokhoz. Nem hiszem el, hogy nem lett volna soha igény rá pl a CoD/egyéb fps közösségek részéről, és nincsenek is kevesen.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Steven
addikt
alapból csak játékra veszik.. miért baj az ha el is dönthetik hogy mivel akarjank játszani az emberek gamepad vagy egér...
nagyon sok ismerősöm van aki 0 át ért a pc-hez neki a faék egyszerű megoldás kell be rakja a lemezt és megy... számukra tökéletes a konzol...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
zzola
titán
Ha ezt meglépik, esetleg tömegesen támogatják majd az FPS játékok is, akkor komoly előnyre tehet szert a PS4-gyel szemben! Persze csak addig, amíg ott is bevezetésre kerül...
-
sTERNI
senior tag
Először a belseje lett PC, most kívülről is az lesz.. csak kiherélve, lebutítva, nehogy zavarja az embert az a sok extra egyéb dolog, amire képes lehetne még az a gép.
[ Szerkesztve ]
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
Jöhet a Starcraft Xbox-ra.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kíváncsi vagyok melyik lesz a következő játék ami támogatja. Sokan a PUBG-t mondják, meglátjuk a fejlesztők mit gondolnak erről.
Jelenleg is működik amúgy a dolog elvileg, Insidereseknek a Minecraft már működik egér-bill kombóval. [link]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Hihetetlen hogy ezt is megértük
Mibe lesz a periféria, és mekkora lag lesz az input és a kép között?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Politika
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4