Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
mikor jön már a Pc version ..... nem fogok konzolt venni csakazért sem!
ez mekkora parasztság (már bocs), hogy 1 év különbséggel adják ki az év játékát PC-re(sztem simán meg lehet elolegezni neki)???
-
adalbert1
veterán
válasz
WonderCSabo #3 üzenetére
Szerintem semmi baj nem volt az eddigi mouse+keyboard kombóval irányítás terén...
Havernál próbáltam a IV-et x360-on, hát joy-jal sokkal inkább egy rémálomnak tűnt az egész a régi jól bevált irányításhoz képest. -
gV
őstag
remélem azért h a pc-seket nem felejtik el és megjelenik előbb-útobb arra is
-
Kriza
őstag
1 hét alatt 500millió$ bevétel...
Ez odab@sz rendesen.
Megyek, aztán megnézem a MédiaMarktban, mi is ilyen jó ebben. Vagy idehaza még nem kapható?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Windows 11
- További aktív témák...
- ASUS PROART Z790-CREATOR WIFI Alaplap
- DELL LATITUDE E5420 i5-2410M
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron