Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Miért van az egyébként, hogy amikor áthúz a Focus, utnána mennek a rendőrők, és utánik a banda?
Ki a rossz-fiú, és ki a jó?
-
zseko
veterán
Én azt furcsállom, hogy ugyanazt a címet kapta mint egy előző rész
-
TommyX_
őstag
Szerintem jó lett a videót, de csak is a Ford-ok miatt.
Aki meg le f*s talicskázza a Ford-ot, arra azért kíváncsi lennék, neki mi nem számít akkor f*snak. -
V.T.CS.
senior tag
válasz
callmeakos #32 üzenetére
Chuck Norris babettával alázta volna a népet.
a focus-t nagyanyám vezette. -
callmeakos
veterán
Szerintem zseniális kis trailer
Nekem bejött ahogy betrollkodott a kis Focus fityiszt mutatni a sok Szuperautónak meg a sündőröknekAz elején vártam mikor bukkan fel Chuck Norris aztán rájöttem, ő volt a Focusban
-
csibe1
addikt
válasz
#57919488 #27 üzenetére
Sajnos nem csak a trailer,hanem a játék is jó eséllyel,és már nem ebben a részben.
Bohóckodni jó,de eléggé eltolták a sorozat utóbbi pár részében a balance-ot.Elég idegesítő amikor egy Veyront is letolnak szinte a legcsövesebb rendőrkocsival is 250 felett,a terepjárókról nem is szólva. -
Tikakukac
titán
A Corvette nem kicsit megpadkázta a sarkot, ott egy felni alsó hangon kuka lett, de inkább fél futómű.
A grafika botrány, szegény Focus mondjuk szépen próbálkozott, de azért lássuk be, oda jobban illett volna egy szép hátsókereket autó, rendes égetéssel, meg nagy kiflis driftekkel. Ez van, ez így gagyi.
-
V.T.CS.
senior tag
egyik autó sem jött be.
az orrtolós, fronthajtású focus helyére egy gt86-ot szúrtam volna be.
csinálnak most is szép autókat, de a videóban csak a cobra volt elmegy kategóriás, de az is már elcsépelt. -
törölt tag
Igaz, már csak egy Suzuki Swift WRC kellene és teljes lenne a kép...
Sajnos a trailer ott bukott meg, hogy azok a rendőrautók pár száz méter után már a visszapillantóból nézhetnék az ürgét.
(#28) M3Ny3'T:
Ennyi vérfrissítés lehet kellene már a játéknak mert már mindenre hasonlít csak NFS-re nem. -
M3Ny3'T
senior tag
válasz
#57919488 #11 üzenetére
Mert az AC Cobra, a Charger és a McLaren 1 kategória.
A terepjárókról nem is beszélve.Cikkhez: nekem tetszett a trailer. Elég laposnak tűnt az elején, de jót röhögtem, amikor csórikám fikusszal mindenkinek intett egy fityiszt.
Nem spóroltak, remélem a játékon se. De sajnos túl sok NFS-ben csalódtam már ahhoz, hogy bizakodó legyek. -
válasz
fondorlatos #23 üzenetére
Nem tudom mit várnak az emberek, mikor xbox360-ra és psvita-is kiadják. Alap, hogy akkor az a szint a maximum grafika, azok pedig nem tudnak többet. Örüljünk, hogy egyáltalán kiadják pc-re.
Ha meg nem adják ki a játékokat pc-re, akkor meg megy a sírás, hogy mindegy milyen csak jönne már valami, mert nincs játék pc-re. Van kalapja, nincs kalapja...
A trailer szerintem poénos volt. A grafika nekem sem tetszik. Ahogy néztem a trailert, az jutott eszembe, hogy kb hot pursuit 2010 új sztorival. Előrendelni tuti nem fogom, max ha jó a visszhangja, akkor később beszerzem "evm" akcióban.
-
boeing
őstag
Én többet vártam,ez már csak szenvedés a sorozatól.
-
fondorlatos
aktív tag
Na ne már, hogy ilyen legyen a megjelenő játék grafikája, mint a bevágott gameplay-részlet.
-
buzus
aktív tag
Az az ingame videó a végén még az MW1-et se hozza színvonalban. Érdekes.
-
ledgeri
nagyúr
First of all FORD CROWN VICTORIA FOREVEREgy mai motorral, szép festéssel egyik másik sem kéne annyira, mint ez!!
(*végtelen) (Bugatti -too [ bár ahogy láttam elsőre nem ismertem fel, néztem, hogy mi ez a "régi" kocsi...)
Másodjára: FORD promó a film (eléggé nagy százalék volt itt a for eredetű...
harmadjára: nem kellett volna ingame...
Negyedjére: a corvette jól megpatkázta a sarkot
Utoljára: Miért nem vagyok ilyen forgatások mellett lakó,óóóóóó
Szerk: Cobrát se fognak úgy vezetni a valóságban, mint bármely játékban...(szimulátort is megkockáztatok..)
-
pigster
senior tag
Melyik volt élő?
-
Akos96
senior tag
válasz
ígyvanferi #13 üzenetére
Hát... szerintem minden belefér az f. talicska kategóriába, aminek a specifikációjánál megtalálható az "EcoBoost" fantázianév. Úgy hangzik, mint egy hippi távirányítósautó.
-
GabN73
addikt
Nekem is bejött ez a kis vidi, egészen addig, amíg nem vágtak be in-game részleteket.
Remélem hogy a sok utcahuszár nem próbálja majd utánozni sofőrünket, egész jól csapatja elsőkerekessel (igaz, még ha csak pillanatképekben is...), illetve végre fognak nekem hinni, hogy fwd-vel is lehet keresztbe csapatni.
Ja, Ford téma: csináltak RS 500at is. Amúgy kíváncsi vagyok, hogy hányan ültek már hasonló stílű kocsiban, ami LEben is tud ennyit. És most nem a nagy dög "luxuslimókra" gondolok...
-
törölt tag
válasz
ígyvanferi #13 üzenetére
"Valóban minden második sarkon szembejön velem egy '13-as Focus ST. Családanyák millió viszik ilyennel oviba a gyereket, és a nagyfater is ezzel megy ki a tanyára."
És ennek mi köze bármihez is, hogy mennyit láttál? Szerintem több Porsche-t láttam eddig mint bármilyen más sport autot és most ebbe semmilyen kiállítást nem nézek bele csak az átlag utcai életet. Mégse jelenti, hogy ez a Focus valamivel is felérne egy Porsche-hoz.
Attól még nem lesz egy kategória és én is levágtam elsőre a poént de nekem nem jött át azért írtam amit.Amúgy meg értem, hogy mire gondoltok de nem kell egy véleményen lennünk szerintem
-
LamerGyuri
senior tag
Nekem tetszett. Borsódzott a hátam a gyönyörűségek hangjától...
Ja, és az előrendelést már leadtam az ingyenes plusz cuccok miatt. Szarok rá, ki-hogy fikázza. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani. -
ígyvanferi
addikt
Valóban minden második sarkon szembejön velem egy '13-as Focus ST. Családanyák millió viszik ilyennel oviba a gyereket, és a nagyfater is ezzel megy ki a tanyára.
A 18 éves gyerek házi tuning beállítottság valahol egy lyukas kipufogó, meg a lángnyelves matrica között lehet félúton, de nem tudom ez hogy jön ide. Megnézed nekem kérlek, milyen autókkal lehetett kezdeni a száguldást az utóbbi 7-8 NFS részben?(#12) Akos96: biztos csak velem van a baj, de a f.stalicska, meg a nem túl szép között azért elég nagy a különbség, ha azt írod, egy szavam sem lett volna.
-
Akos96
senior tag
válasz
ígyvanferi #7 üzenetére
Nem tudom, hogy a hozzászólásom melyik részében mondtam ezt, de az a Ford - főleg sárgában - szerintem nagyon nemszép. Szerintem.
-
törölt tag
És ez most szerinted annyira nagy szám a felsorakozott sport kocsikhoz képest?
Nem kell utánanéznem, hogy tudjam nem egy kategóriában vannak mind árban mind teljesítményben sem, nem hiszed? Ajánlom nézz utána és rájösszszerk:
Lehet egyik se egy Bugatti Veyron de azért egy Ford Focus ST-vel elég gáz egy szintre hozni őket (szvsz!). -
hodostamas
addikt
válasz
ígyvanferi #7 üzenetére
Naja, mostanág egy játék ott kezdődik hogy min 500 paci a kocsi benne. Pedig az említett Porsche-ban is élvezetes volt a régi gyenge gépekkel száguldozni
-
ígyvanferi
addikt
Miért csak a 100+ milliós autócsodák érnek valamit? Ahogy a sofőr is kifejezte véleményét a szuperautók és a zsaruk felé, amolyan legkisebb királyfi vs. az egész világ, elég mókás volt. Nekem tetszik ez a trailer, kár hogy (megelőlegezve, de ne legyen igazam) a játék ténylegesen egy f.stalicska lesz.
-
v!ct0y
veterán
Ez a grafika 2012 ben nevetséges
-
Akos96
senior tag
Az a sárga f. talicska elszarta az egész videót, pedig addig egész jó volt.
-
törölt tag
Nekem az a fura, hogy az ilyen gagyi játékokat még újonnan is képesek megvenni kezdeti "normál" áron (már ha egy ilyen játéknak van). Sajnos a régi Porsche minőséget lecserélték a mai divatnak megfelelőre, de hát ha erre van igény meg CoD rekord eladásokra akkor nincs mit tenni. Sajnos a trailer se egy "húdenagy" valami.
-
bacsis
Közösségépítő
de "szar" volt
-
wolfman
veterán
Az élőszereplős videóban miért nem ugrabugráltak az autókkal? Miért nem ugrattak fel házak tetejére? Jaaa, mert élőben nem lehetséges! Gagyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A Medal of Honor mellett a Need for Speed Most Wanted is kapott egy új trailert.
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- ASUS ROG Ally
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest