Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Gondoltam kiprobalom. Erre DLL hibaval el sem indul
Majd befagy a steam-ben. Ujrainditva a steam-t tovabbra is be van fagyva. Azt irja, hogy fut, de semmi. Feladatkezeloben semmi. Leallitasra nem reagal steam-ben. Uninstallni akarom, erre azt sem engdi.
Ez egy kalap f0s eddig...
-
jano1102
csendes tag
.
-
Daelion
őstag
Én sem értem honnan jött ez a 1 hét, mérés időköze van vagy 360 óra mert nagyon sokan kb első percek óta játszottak vele.
Amit linkeltem képet ott meg valakinek 260+ óra van steam adatlapon.
Na nem mintha engem érintene mert alig játszok pár órákat/nap már évek óta csak megjegyeztem, hogy ez a véglet is lehetséges mert már sokszor találkoztam ilyenekkel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Nem becsült le senkit, csak arra utalt, hogy 1 hét 168 órából áll."
De a hírben és sehol sincs, hogy egy hét alatt toltva volna le, az csak arra vonatkozott hogy 1 hét alatt 2 millióan próbálták ki. A demó kezdete és a Twitter poszt kirakása óta jóval több idő telt el, így nem igazán értem, hogy miért téma egyáltalán a dolog itt.
(nem direkt neked szól a hsz-em, hanem összességében)
-
Daelion
őstag
Február 25 volt a demó kezdete és máricus 12.-én rakták ki a hírt Twitterre.
Ennyi idő alatt mérték, ebbe meg belefér 254 óra még ha sokaknak irreálisan is hangzik.Ott lévő kommentek közt valszeg meg is van az ember aki összehozta, aszonta hogy első 5 napba csak chesteket nyitogatott amíg nem nerfelték le a dropratet rajtuk. 'vagyis már nem tudnak sima chestek legendaryt adni'
Link:
[link]Illetve:
[link] -
hunluki
senior tag
Nem becsült le senkit, csak arra utalt, hogy 1 hét 168 órából áll.
Thx Cpt. Obvious.Hozzászólásom utolsó mondatát is legyen kedves a kolléga elolvasni ha má' nekemáll és kuttúráttan lehüJéz
Hogy mi vagyok... nem tudom, felnőtt gémer hobbival aki nem öli bele a gépbe a nap jelentős részét játékokba (bár szándéka lenne rá, lehetősége annál kevesebb).
-
csizo13
tag
Nem becsült le senkit, csak arra utalt, hogy 1 hét 168 órából áll.
Ez áll a cikkben:
"..így akadt olyan elvetemült felhasználó is, aki nem kevesebb mint 254 órát játszott eddig a demóval."
Tehát teljesen érthető a hozzászólása.
És most mi vagy egyébként? Újjászületett yeslife felnőtt?Aztán, hogy mennyien és hogyan szeretnétek még félreérteni wesder egyértelmű hozzászólását, az rátok van hagyva. (és értelmi színvonalatokra
)
-
hunluki
senior tag
-
BubuHUN86
csendes tag
https://twitter.com/IdleSloth84/status/1371152293169557506?s=19
Természetesen kezeljük fenntartásokkal! -
-
- = Zk = -
félisten
akartam én is... de regelni kell másik accountot hozzá.... szal nem kösz
-
Daelion
őstag
Bossokat farmolnak végtelenségig és gear modokat gyűjtenek mert amit demóban megszerzel az teljesben is megmarad/használhatod.
Ehhez hozzá jön, hogy demóban atom low a droprate legendary dolgoknak és én is láttam egyik BL 3 YT/Streamer tagot hogy lenyomott 1000+ Boss runt farmolás miatt.
Nekem kb 5 óra ment demóba és elég is volt, annyira nem jött be mint vártam.
Illetve nagyon rossz az optimalizálás szerintem, semmi extra a kinézete és még szarabbul is fut mint BL 3 'ugyan az a motor'.Max majd olcsón leárazva valamikor de semmiképp sem fogom teljes áron beszerezni.
-
Wesder
titán
Egy hét alatt 254h? Túlóràzott?
Egyébként még 2 hét alatt is majdnem lehetetlen. Napi ~18h-t hogy lehet ezzel a demóval játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest