Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tatararpad #29 üzenetére
A "legviccesebb", hogy a pecsét fetisizmust sem támasztja alá jogszabály... sőt, ahogy utána olvastam, nem is kötelező elem a szerződéseken / számlákon.
Főleg, hogy bélyegzőt is bárki tud készíttetni, ha jól sejtem.
Lehet, hogy régen valamikor kötelező volt, de ma sok helyen azért dobják vissza, mert az irodista gizike, aki az excelt is kézi számológéppel használja, az nem fogadja el és nincs mit tenni a tudatlansága ellen a külső félnek. Nem ér annyit a vele való küzdelem, mint csináltatni egy pecsétet.(#31) bambano
nem tudom technikailag hogy működik, de elképzelhető, hogy a roaminghoz hasonlóan a fizikai szolgáltató a virtuális szolgáltató szervereivel áll kapcsolatban és az onnan kapott adatok alapján enged vagy nem engedi vagy nem engedi használni a hálózatot. Gondolom nem több telephelyes a cég, így egy helyen elég volt lekapcsolni a villanyt. -
azbest
félisten
válasz
Deller2010 #9 üzenetére
Azért furcsa nekem az, hogy egy majd 1 milliárd hasznot (adó és osztalék fizetés után) hozó cégnél megáll az élet egy áramszünet miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest