Hirdetés
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- VR topik
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Okés. Akkor végiggondolom, mert menjünk biztosra, hátha csak kiestek a karakterek a billzetemből.
Adott néhány pali aki 30 éve fejleszt a legkülönfélébb ücsörgős és hordozós konzolokra, kitéve és betéve látják azt a részét is a dolgoknak, amire igen kevesen látunk rá. A Switch tudtommal egy afféle hibrid konzol. Gondolkozás end.Hogy a felhasználó jobban tudja-e, na az egy remek kérdés. Az biztos, hogy ha az a bizonyos flag bebillen akkor teljesen mindegy, jöhet fekete lyuk is, az jó lesz. Ne menjünk bele az Apple féle logikai hurokba, hogy ha nincs, miért szidod, ha van, akkor miért nem értesz hozzá, ha meg szidod és nem értesz hozzá akkor miért nem veszel mást. Már átestem ezen is sokszor
Meg fél tucat konzolon is, van is 3 a háztartásban, de ezt én meg nem értem 
Ha fentebb görgetsz mit mondott Phelan is a címekről?
Így igaz, validated. Csak tud valamit az a vén rosszcsont is.
Én kifejezetten örülök neki, hogy sem COD-ból sem BF-ből nem adnak el annyit, mint Zeldát, nyilván farok összevetés a kategóriák miatt is többek között, de örvendetes
Talán még van reménysége a planétának, még mindig inkább Switch és Zelda meg Mario végtelen példányban, mint DLC huszárkodás Veér István v21-el a trónon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg fél tucat konzolon is, van is 3 a háztartásban, de ezt én meg nem értem 
Talán még van reménysége a planétának, még mindig inkább Switch és Zelda meg Mario végtelen példányban, mint DLC huszárkodás Veér István v21-el a trónon.