Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCs88
aktív tag
-
SirRasor
addikt
Pendrivera ezt hogy lehet rávarázsolni? Az előző FW-t úgy akartam felrakni, és akkor feltúrtam a fél netet, de semmi se segített. Ötletek?
Make Love not war!
-
őstag
Az a nagy helyzet, hogy manapság bármit veszel, az selejtes ipari hulladék. Annyira lerövidítették a termékciklusokat, hogy se normális tesztelés, se normális support nincs.
Szóval vagy szerencséd van és nem jön nálad elő a hiba, vagy nincs, és szopsz. -
odorgg
addikt
Mázli hogy olvastam a hírt, mert ha 3000 óra múlva neki állt vólna fagyogatni a gép, tuti hogy az SSD lett vólna az utolsó dolog ami eszembejut mint hibaforrás
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
jozsef m.
tag
Akkor a jelek szerint nem csak a 64GB-os példányokat érinti ,hanem a teljes szériát.
A honlapon nem találok semmi utalást a RAID-ben használt SSD-k esetén követendő eljárásra, gondolom ez csak úgy fog menni ha lebontom a tömböt és egyenként lefrissítem utána újra összeállítom.[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
válasz banhammer #15 üzenetére
Firmware 0309 changelog:
...Correct a condition where an incorrect response to a SMART counter will cause the m4 drive to become unresponsive after 5184 hours of Power-on time. The drive will recover after a power cycle, however, this failure will repeat once per hour after reaching this point. The condition will allow the end user to successfully update firmware, and poses no risk to user or system data stored on the drive...
Atok
-
banhammer
veterán
Arra nem deült fény, hogy miért 5184 órányi használat után jön elő a probléma?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
PR0JECTNR56
addikt
Először azt olvastam, hogy "Nem fogynak többé a Crucial...".
De a hírhez kapcsolódva, jó dolog ez, hogy kijavították, bár az időzítésen még csiszolni kell. -
atok666
őstag
img kiir
reboot
beirod 'yes'
2 perc izgulas
es tada, mar fenn is a 0309
(nem allitottam at idere)Atok
-
tag
Ha a sandforce chipet használó gyártók is ennyire gyorsan reagálnának, talán lényegesen kevesebb elégedetlen user lenne széles e Földön
2 hete vettem 2 ssd-t. Erősen gondolkodtam a Crucial és a Samsung közt (előbb OCZ majd Corsair volt a kiszemelt, de érthető okok miatt lemondtam róluk), végül utóbbi mellett döntöttem, de csak apróságok miatt.
-
veterán
Ennél a 0309-es fw-nél a sata vezérlőt már nemkell IDE-be rakni? Csakmert előzőeknél IDE-be kellett rakni úgylehetett csak feltoltni a friss fw-ket
Akkor csak annyi lenne az update hogy
- Kiírom CD-re
- Bebootolok róla
- Lefrissül
- Gép kikapcsAztán gép indul és 0309-es fw van fent?
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
nagyúr
Lényeg a "gyorsjavítás" ami mennyi időbe is telt?
-
BiP
nagyúr
Viszonylag gyorsan kijöttek vele.
-
G.I.JOE
senior tag
Akkor nekem még pontosan 4000 nyugodt órám van!
-
fagy53
nagyúr
-
Jofi81
őstag
Köszönöm, telepítem is!
-
titán
Többé soha? Merész kijelentés.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest