Hirdetés
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
válasz
tibcsi0407 #5420 üzenetére
Nekem 6t van, de eddig nem tapasztaltam ilyet. Jelen pillanatban 50 órája megy. 25 százalékon van az akksi és 4.5 órás képernyő idő. Két sim. Szerintem ez elég jó. Mikor beteg voltam volt időm tapizni, simán meg volt a másfél két nap 8-9.5 sot-tal. Remélem így is marad. Persze én is tudom, hogy ahány ember annyiféle felhasználói szokás.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #5420 üzenetére
Nekem a legújabb, vagy az előző frissítésnél volt, hogy egyszer lemerült idő előtt, de szerintem ott valami külső program ragadt be. Egyébként pedig egyre jobb az akkuidő, az S8+-om egyáltalán nem bírta reggeltől estig, ezt meg 30-40%-okkal teszem töltőre éjjelre.
szerk: Ja, 2 sim 4G-n.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest