- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Hát fb accal vásárolhatsz(tehát ha ki akarod szállítattni, valós cím is kell), és a fácsénél figyelik az accountokat valósak-e. Pl az egyik kamuaccountomat már "roadblockolták", és írja hogy adjam meg a mobilszámomat hogy 1 felhasználónak azonosíthassanak... a nagy ló*** adom meg, nem a mobilszámomat. Múltkor a mail címem és JELSZAVAMAT is kérte bár azon tovább lehetett lépni.
-
bambano
titán
folyomán:
kapom folyamatosan a spamet a facebookról
folyomány2:
sok pszichopata piszkosul nem érti, amikor felszólítom, hogy tegyen rendet a szemetében, mert jogi útra terelem a kérdést. eszébe sem jut, hogy amit csinált, az probléma, az meg pláne nem jut eszébe, hogy ezügyben lépnie kell. -
JetiRulez
őstag
Nem erről beszéltem, hanem hogy "Az élet drága iskola" (vagy hogy van ez a mondás). Eddig nekem is sokba került.
Ifjonti bohóságból Én is követtem el hibákat, de ha nem követtem volna, akkor nem vetek magamra és nem tanulok a hibáimból.
Miért kéne a szülőnek ott állni non-stop? Az enyéim sem álltak. Ha valami nem volt világos, kérdeztem tőlük, ők meg válaszoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest