- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz Találtgyerek #6 üzenetére
a tulaj 10400f-et cserelt 11700k-ra, mindezt egy legkisebb(rezmagos) gyari intel hutovel kepzelte. meg szerencse hogy a bios frissites meghaladta a kepessegeit amikor megerkezett a huto kuldtem neki egy side-by-side kepet a ket hutorol, volt meglepodes.
15p cinebench 20-al elegge megmelegedett (biosba be volt love az idokorlat nelkuli turbo) de 26 fokos szobahomerseklet mellett sem vett vissza a felvett arambol, nem volt throttling.
nem emlekszem mar a hofokokra, de meg ezzel a batar nagy hutovel is elegge felment, 90-95 fok kornyeken lehetett a proci utolso 3-4 CB20 korben. nyilvan jatek kozben egy 2070 tarsasagaban ezek a hofokok nem fognak elofordulni tul gyakran.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Shodan
addikt
Szerintem az a AK620 lesz
De ahogy nézem túl nagy különbség nincs a kettő között.Illetve érkezett egy ilyen is : https://www.deepcool.com/products/Cooling/cpuaircoolers/AK500-High-Performance-CPU-Cooler/2022/16040.shtml
Az AK400 nagyobb verziója...www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Picco
addikt
az AG620 eleg popec, epitettem 2 gepet az elmult par hetben ag620-at hasznalva es nagyon igenyes, csondes es marha jol hut (ahogy az ember elvarna egy ekkora, jol megmunkalt vaskupactol). UKben £50 korul kaphato, szerintem ezen az aron mindent ver.
PS: ha nagyon magas memoriat valaszt az ember fia/lanya akkor az elso venti eltolhato picit**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest