Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
FRENK1988
üzenetére
uc kb 10 percig volt fenn nálam...
menürendszer hiánya volt az első csapás... aztán minimum/maximum grafon is ugyanúgy belagzott meg beakadt időnként a játék és pár kanyar után hagytam a fenébe és megadtam neki a shift+delt... irányításból leszűrtem, hogy ramaty lett az is, mert "sínen futott a kocsi" és ez roppantmód zavart... szvsz a legsz@r@bb az egész nfs sorozatból... -
mephi666
nagyúr
jó lenne mondjuk egy lista a gépekről, amiket terveznek:
camaro-nak vagy shelby gt 500-nak örülnék
kicsit előrébb kerülne az érdeklődési listámon így a játék... -
mephi666
nagyúr
hát igen
a legutóbbi az kritikán aluli volt pc-n..."Remélhetőleg ezzel nem tovább rontva a már picit kopottas Need for Speed nevet."
ez meg a másik... 1próbát szerintem kap ez is nálam, de nem hinném, hogy az undorkovernél hosszabb életű lesz... habár ilyenkor szokott jönni a kellemes csalódás

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
menürendszer hiánya volt az első csapás... aztán minimum/maximum grafon is ugyanúgy belagzott meg beakadt időnként a játék és pár kanyar után hagytam a fenébe és megadtam neki a shift+delt... irányításból leszűrtem, hogy ramaty lett az is, mert "sínen futott a kocsi" és ez roppantmód zavart... szvsz a legsz@r@bb az egész nfs sorozatból...