Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #122 üzenetére
teljesen érthető a GoW box legenda
-
szupermacs
veterán
válasz
davidsone #121 üzenetére
PS exkluzív játékok sosem fogtak meg. Nyugodtan lehet hülyének nézni, de nekem Gears of War nagy kedvencem volt régen és mindig vágytam rá, hogy a többi részben is darálhassak, főleg multiban. Soul Calibur 2-ben meg Spawn az X-Box karakter, ami régi kedvenc képregény anti-hősöm.
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #120 üzenetére
én ps4-en gondolkozom last of us bloodborne és amúgy a ps exlúzívok miatt
-
szupermacs
veterán
Gears of War. Első simán elfut ), nagyon szeretem és mai napig elő szoktam venni. Ez és az Army of Two a két cím, ami miatt csak X-Boxon gondolkozom. Más konzolos játék nem is érdekel (esetleg a Soul Calibur 2, de az is csak X-en).
Közben látom, hogy valaki már javított. Azt hiszem sörözés után kicsit belassulok én is így estefelé...
-
BiP
nagyúr
válasz
szupermacs #115 üzenetére
GoW? Ez melyik?
God of War? PC-re tán sosem lesz.
Gears of War? Abból meg PC-re nincsenek részek, csak 1 darab van, ami most jön majd ki, az ugyanaz, felújítva, HD-sítve.
A régi szerintem elfutna a mostani kártyádon, a felújított meg fene tudja, de ahhoz biztosan valami modernebb cucc kéne. -
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #115 üzenetére
Úgylegyen
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #113 üzenetére
Ja egy jobb PC vagy valami nem árt alá
-
davidsone
addikt
válasz
szupermacs #111 üzenetére
az utóbbi hármat pótold be
-
Stanbacsi
tag
Várom már hogy mit dob. Bár nekem az NFS MW után egy se jön be
-
haxiboy
veterán
Régen is a grafika volt a fő húzóerő az átlaguser számára. Ha egy játék jó sztoryval vagy játékmenettel rendelkezik az már csak a pluszpont. Emlékszem mikor még ámultunk gyerekkorunkban amikor a Descent 3, vagy az Unreal Tournament megjelent és milyen állatul nézett ki. Persze akkoriban még a minőség volt a fő és a játékmenet is király volt. Ma már bármit el lehet adni ha jó a grafika (vagy jól reklámozzuk).
Mint mondtam nekem még ma is személyes kedvencem az Xcom : UFO (a legelső), a Faster Than Light, vagy éppen a Duke Nukem 3D.
De! Ma már igény van a fotorealisztikus grafikára, csak ez általában a játékmenet rovására megy, egy autós játék esetében meg a fizika rovására. Az aranyközéputat sosem sikerül megtalálniuk
, na majd a DX12-vel.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
szupermacs #99 üzenetére
Vagy ha fut is, úgy fog kinézni, mint kb. a Carbon.
batai15: A tiéden szerintem elindul majd, de túl sok jóra ne számíts.
-
batai15
félisten
Ez se fog menni a gépemen.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
nyisziati #66 üzenetére
Nekem meg az első autós játékom
Valahogy ez szerettette meg velem az autós játékokat, aztán utána megtetszett és rögtön megvettem a Most Wantedet is
Emlékszem, én is 640*480-as felbontásban toltam, hogy legyen elég fps, egy mai jó grafot elcserélnék egy olyan játékélményre-hangulatra mint egy régebbi NFS-é
Remélem nem olyan lesz ez is hogy kb 250-nel nitrózva driftelgetni lehet össze-vissza a kanyarokban, és úgy visszafordítani a kocsit a helyére mintha 30-cal mennénk
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest