- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
(#11540) Tonyk
Ez is megtörtént, de az almappákat nem másolja, illetve amik az almappákban vannak file-ok, azoknál is egyesével felteszi ezt a kérdést.
Viszont most elbizonytalanodtam hogy amikor a router-MED között másoltam (egy db iso file volt) biztosan nem kaptam-e hasonló üzenetet? Mert elképzelhető hogy egyből ignoráltam, majd direktben az iso file-t kezdtem el másolni egy már létrehozott mappába. Mert az működik most is mindkét felállásban.
Mondjuk nem tudom elképzelni hogy ne lehetne egy mappát mondjuk pár almappával és tizen, huszon file-lal átmásolni egyik eszközről a másikra MC alatt.
Valami a jogosultságokkal van tuti.(#11541) ddudas
Nem haragszom én senkire. Nem mással oldatom meg a problémát, szeretném ha rávezetnének. De nem az ilyen beszólogatós hsz-ekkel mint amilyen a tiéd is. Mert beszólás volt benne, érdemi segítség semmi. Rendes tőled hogy segítőkész vagy. Dicséretes.
Valahogy ha emberekkel beszélek, azok mindig jobban megértenek mint a google. Jelenleg is ez történt, és a lényeges dolog már meg van.
Dehogy fejezed be, mindig ezt írják mások is, aztán sosincs vége. Ezért nem avatkozom soha bele semmilyen vitába. Van önkritikám, ezeket bele is ültetem a hsz-ekbe. Néhol viccesen, néhol pedig szemet lesütve. Hidd el engem is zavar hogy nem értek ehhez a témához. Sajnos amikor kitaláltam azt amit szeretnék, nem gondoltam hogy megint bele kell ennyire (számomra) mélyen mászni a dologba. De ha már elkezdtem, akkor megpróbálom befejezni, ha találok erre partnert. A tisztelet meg aztán végkép nem hiányzik felőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest