Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ebben az esetben nem látom, hogy a programozás tanítása segítene pl. az automatizálás megértésében"
??? Egyrészt nem a megértéséről írtam, hanem a csinálásáról, másrészt elég nehezen tudom elképzelni, hogy bárminek az automatizálását, ami elsősorban programozás, miért ne segítené a programozás tanítása.
"A témában mindenképpen érdemes ezt elolvasni: Learn To Code, It’s Harder Than You Think"
Ez megint nem értem, hogy kerül ide. Pont azt mondom, hogy ez az oktatás NEM arról szólna, hogy legyen mindenki programozó, hanem arról, hogy mindenkinek legyenek meg az alapvető skilljei. A cikkben feldobott orvosos példánál maradva: teljesen nyilvánvaló, hogy egy alap iskolai kurzustól nem lesz senki se orvos, meg az se elvárható, hogy mindenkinek meglegyenek a képességei ahhoz, hogy orvos legyen, viszont alap elsősegély ismereteket mindenki meg tud tanulni és az a mindennapi életben is hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest