Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"ebben az esetben nem látom, hogy a programozás tanítása segítene pl. az automatizálás megértésében"
??? Egyrészt nem a megértéséről írtam, hanem a csinálásáról, másrészt elég nehezen tudom elképzelni, hogy bárminek az automatizálását, ami elsősorban programozás, miért ne segítené a programozás tanítása.
"A témában mindenképpen érdemes ezt elolvasni: Learn To Code, It’s Harder Than You Think"
Ez megint nem értem, hogy kerül ide. Pont azt mondom, hogy ez az oktatás NEM arról szólna, hogy legyen mindenki programozó, hanem arról, hogy mindenkinek legyenek meg az alapvető skilljei. A cikkben feldobott orvosos példánál maradva: teljesen nyilvánvaló, hogy egy alap iskolai kurzustól nem lesz senki se orvos, meg az se elvárható, hogy mindenkinek meglegyenek a képességei ahhoz, hogy orvos legyen, viszont alap elsősegély ismereteket mindenki meg tud tanulni és az a mindennapi életben is hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Star Trek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Valami baja van a tápomnak
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- E-book olvasók
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő