Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"ebben az esetben nem látom, hogy a programozás tanítása segítene pl. az automatizálás megértésében"
??? Egyrészt nem a megértéséről írtam, hanem a csinálásáról, másrészt elég nehezen tudom elképzelni, hogy bárminek az automatizálását, ami elsősorban programozás, miért ne segítené a programozás tanítása.
"A témában mindenképpen érdemes ezt elolvasni: Learn To Code, It’s Harder Than You Think"
Ez megint nem értem, hogy kerül ide. Pont azt mondom, hogy ez az oktatás NEM arról szólna, hogy legyen mindenki programozó, hanem arról, hogy mindenkinek legyenek meg az alapvető skilljei. A cikkben feldobott orvosos példánál maradva: teljesen nyilvánvaló, hogy egy alap iskolai kurzustól nem lesz senki se orvos, meg az se elvárható, hogy mindenkinek meglegyenek a képességei ahhoz, hogy orvos legyen, viszont alap elsősegély ismereteket mindenki meg tud tanulni és az a mindennapi életben is hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged