Új hozzászólás Aktív témák
-
pubyy
tag
nem igazán értem a hűtőgyártókat...
Az első képen azt látom hogy ez a gyártó sem látott még összerakott gépet. A RAM-ok beletakarnak a ventillátorba.Az alaplapok igen-igen nagy százaléka van így kialakítva, mármint RAM-elhelyezés tekintetében, mégis a hűtők igen-igen nagy százaléka ilyen alacsony.
Kérdésem, hogy mi a jófenéért nem csinálják hosszabb "lábakra" ( hosszabb hőcsövezéssel) a csodaketyeréiket ?
-
hundai
aktív tag
Alapesetben ha hátra fújja a levegőt még plexis háznál sem látni az oldalát tele leddel
-
arn
félisten
ez mar mindennek az alja... lassan nem csak hang, hanem fenyszigeteles is kell a hazba...
-
imibogyo
veterán
Mondjuk kicsit sűrű a bordázat passzívsághoz (legalábbis szemre)... Én inkább a ritkább bordákat részesítem előnyben a passzív gépeknél. Mondjuk nekem sem tökéletes még, mert össze-vissza mennek a bordák hullámozva, tehát van ahol összeérnek, de van ahol 5 mm is van közöttük. A következő vételem egy jó ritkás bordájú, direkt passzívságra tervezett hűtő lesz.
-
.LnB
titán
Pont annyira van értelme mint a zenére pulzáló RGB ledeknek egy VGA-n... [link]
-
dementor
senior tag
Tisztességes teljesítmény a 200W hőmennyiség kezelése, ráadásul 400-1000 fordulatszám mellett. Gyakorlatilag hangtalan is lehet ha minőségi a rápakolt venti. A színek különösebben nem zavaróak, pláne házon belül. Jó portéka.
-
atus72
őstag
Vicces ez a távirányító, a ledszalagokhoz is ilyet adnak, ez viszont jó hír is mert nem túl bonyolult
megoldani hogy vezéelni lehessen a színt akár a hőfok szerint szoftverből.
Nyilvám egyszerűbb lett volna ha alapból tudja, bár nem tudom hogy ha hőszenzor lenne a hűtőben akkor sem
azt az értéket méri mintha külön a magok hőmérsékletét mérnéd, parasztvakításnak persze kiváló lenne -
jerry311
nagyúr
Mindenképpen szerzek egyet, asztal alatti, ablak nélküli házba pont jó lesz.
-
törölt tag
Kínai led-fűzér, infrás távirányítója... mekkora
-
kromatika
veterán
Nagyon ronda.
-
XmoD
senior tag
Túlságosan bazári, de legalább nem "gammer"
-
jim bcs
nagyúr
Még az, de ki koppintott kiről?
->
Enermax ETS-T50 AXE Black (ETS-T50A-BVT)
-
twollah1976
őstag
Ugy kellett, mint egy falat kenyer.
-
Bajgunar
senior tag
Karácsonyfahűtőről
itt már írtak róla, még ~májusban....
Akkor 60$ -t írtak rá. Ez itt nálunk akkor lesz vagy 20k. (alsó hangon). -
Thorus
aktív tag
Elkezdtem olvasni eljutok RGB led, színváltozás gondoltam biztos majd hőfok függvényében változik, azt olvasok tovább és hát egy újabb dolog ami pont a diszkóból hiányzik.
-
ledgeri
nagyúr
Ezt kétoldalánablakos kockaházba tudnám elképzelni csak...
Picit jobb lenne, ha tején (is) több fény lenne, usbs, átjátszós csatija lenne külön progival.... máris keilleszthetőbb lenne már meglévő dolgokba...
-
törölt tag
Hűtsön jól, ne legyen túl hangos, aztán marhára mindegy milyen a szíve.
Anno kisgyerek korszakomban menőnek tartottam, hogy 10 féle ledes venti van a házban ledes füzérrel, de ma már úgy vagyok vele, hogy szinte 0-24-ben megy a gép, nekem ne villogjon, világítson benne nagyon semmi. Persze attól még jól néz ki. -
Na elmennek ezek ezek a színesbe...
-
Richard!
addikt
Ez már túl bódigusztis
-
Robert07
aktív tag
Szerintem jobb lett volna, ha a szinek allitasat usb-n keresztul. egy programmal oldottak volna meg.
-
rebugra
aktív tag
Vártam már nagyon, bár a belső ház világítás is megoldható ilyen RGB LED szalaggal.
-
draco31
veterán
Nekem akkor tetszene, ha magától állítaná a színek a hőfoktól függően.
-
Tudtuk mi hiányzott még
-
dannyl
addikt
Ha jó áron lesz, beújítok egyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged