- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
AIW? (All in Wonder) Nem, nem az.
Ennek a filmnek se füle, se farka... Asszonnyal szinkronban feljajdultunk a végén, hogy "nemár, ez most komoly?"!
-
h3lios
addikt
Mert az időutazás nem így működik. Ha 1 nagyon kis dolgot megválozthatsz lehet, hogy tök máshogy alakul majd a jövő.
Ameddig nem érkeztek meg Thanosék semmi gondjuk nem volt azon kívül, hogy egymással kissé összerúgták a port.
Ha fogják is kinyírják a baby thanos-t (akiről azt sem tudják hol tartózkodott korábban), akkor lehet hogy 1 nála sokkal nagyobb fenyegetés érkezik.
Vagy épp 1 olyan jövőt alkotnak meg ahol nem lesz az övék a time stone, ami szintén insta lose pl. Dormamu ellen. -
prolad
addikt
Az utolsó pár film tényleg elég semmilyen volt (na jó, nekem a Thor tetszett), ez viszint nagyon jól sikerült, már az erős kezdés magával ragadott. Volt párszor, hogy fogtam a fejem, de összességében erős volt. A befejezés meg nagyon tökös lett, végre egy gonosz karakter, aki nem csak beszél, hanem csinál valamit.
Amit viszont nem értek,de biztos meg lett magyarázva millió helyen. Ha az időkővel lehet időt utazni, akkor egyszerűen miért nem mennek vissza a múltba, mondjuk amikor Thanos még kicsi volt és egyszerűen ölik meg akkor. Értem, hogy 5 perc lenne a film, de akkor is.Főleg, hogy a következő részben is biztos valami múltba visszamenős sztori lesz. -
Syl
nagyúr
Jelezném, hogy a Flash, a Supergirl és a Gotham mind DC sorozat
A Shield pedig nem oszt-nem szoroz a Marvel filmes univerzumban (MCU).
A legutóbbi Thor-t meg valószínű azért tartod sz*rnak, mert ezek a filmek egymásra épülnek, már tíz éve. Ha nem láttad pl. az Amerika Kapitány Polgárháborút, a Thor Sötét Világot stb., akkor egy sor értelmetlen dolgot látsz csak. -
janeszgol
félisten
A sorozatokbol picit el vagyok maradva (shield s4 es s5, flash s4, supergirl s2 es s3 -remelem csak ennyi maradt ki!), de azok keveset tesznek hozza a tortenethez. A filmek kozul egy ertekelhetetlent lattam, az a legutobbi Thor. Na az szr volt. Az infinityre en is beulok, bar van hatranya a mozinak: nem tekerheto vissza, zajonganak es nem megallithato.
A sorozatokhoz meg annyit, hogy a Gotham s2-tol kimaradt. Nekem tul eroszakos, de bepotolom majd, mert erdekes. -
Syl
nagyúr
>Egyetlen egyszer kaptam csak agyfaszt
Bővebben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest