Hirdetés
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slack
tag
Igazából se nem előny, se nem hátrány. A systemd váltotta le a nagyon sokáig használt init -et.
Amiért nem szokták szeretni:
-Az init eléggé jól működött, sokan nem érezték szükségesnek a cserét.
-Állítólag bug -os. (Nekem nem volt még vele gondom, de elhiszem, hogy mások belefuthattak problémákba.)
-Túl sok funkciót építettek bele, ez pedig ellentmond a klasszikus Unix filozófiának. (Személy szerint nem értem minek a systemd timer, ha egyszer ott a cron...)Ha laikus vagy a kérdésben, akkor szerintem neked kb. mindegy, nem fogod észrevenni a különbséget egy systemd -s és egy init -es rendszer között. (Ha Linux szervereket üzemeltetnél, akkor lehet meggyűlne a bajod a systemd -vel, de desktop felhasználók számára nincs sok különbség.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest