- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- OLED monitor topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sinisi senior tag Durván hi-tech lett  
- 

#41133696 törölt tag válasz  tatararpad

üzenetére tatararpad

üzenetéreLehet nem véletlen  
- 

tatararpad őstag Úgy néz ki mint egy birodalmi csillagromboló pajzsgenerátora. 
- 

#41133696 törölt tag Egyrészt felesleges, másrészt hacsak nem barlangban lakik az ember minden nappaliból, kilóg a dizájn, harmadrészt drága, és hardvere fix, negyedrészt van nála combosabb router, akkor azt vagy felesleges mellé megvenni vagy ha már megvan el kell adni?  
- 

gmaci78 tag Én is pont azon filóztam, hogy évi 10$-ért 20 eszközre már nem is rossz. Ezért néztem utána a gyártó oldalán, hogy ugyan akkor ez azt jelenti, hogy már nem kell külön a készülékre (pc-re) venni még. (Egyébként nem kell, benne van a díjban) 
 És ekkor tűnt fel nekem az az apróság, hogy nem éves, hanem havi díj. Egyébként így belegondolva az 120$/év és 20 eszköz, nem olyan rossz ahhoz képest, hogy most az 5-ös licenszre fizetek 1 évre ~90$-t. Mondjuk jópár kérdés merült még fel bennem, hogy hogy működne a dolog, csak az otthoni routert használva vagy védve és az eszközön nincs semmi? Laptop-nál pl hogy megy? Ha elmész otthonról, akkor olyan mintha nem is lenne a gépen védelem, vagy rajta van a norton és ez benne van az árban? Fura lenne ez nekem, mert akkor miért vennél egyéb terméket többször ennyiért? 
 Szerintem ez csak a routeren keresztül működik, tehát pl laptop-ra, ha elmész otthonról, akkor vehetsz külön terméket még.
 És mi van ha pc-be pendrive-on betolsz egy kis kártevőt?Szóval kíváncsi leszek a részletekre majd, ha kiderül, hogy mi is lenne ez ténylegesen.  
- 

SunMount3r nagyúr Átlagfelhasználóknak ez csak egy túlárazott, placebo, presztízs, dizájn termék. 
- 

macilaci78 nagyúr Tehát akkor ez nem engedi az olyan jelszavakat, mint qwerty, vwgy 1234? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

gmaci78 tag "After your first year, subscription renewals are $9.99 per month with an annual commitment" Nem mind1, hogy havi, vagy évi 10$ 
- 

tecsu addikt Ez aztán a formaterv!  Ha a legjobb és legolcsóbb router lenne sem venném meg. Ha a legjobb és legolcsóbb router lenne sem venném meg.
- 

Dilikutya félisten Akkor erre nem lesz Openwrt...  
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha a legjobb és legolcsóbb router lenne sem venném meg.
 Ha a legjobb és legolcsóbb router lenne sem venném meg.