- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
- 

eclipse19 senior tag Csak azt tudnám végre megérteni, hogy ekkora tableteken, hogy lehet a vezérlő gombokat középre tenni??  Még óriás kézzel sem lehet rendesen elérni, ha mondjuk közben tartani is kell a masinát két kézzel, két oldalról fogva. 
 Szerintem még mindig az eredeti felállás volt a leginkább ergonomikus: bal oldalt alul vezérlő gombok, jobb oldalt alul értesítési terület.
 De ez már egy ideje nem divat. Nem értem... 
- 

Brada:D tag Nem rossz,de én is inkább egy Z4 Compactot várnék habár ha ez a spec. lenne benne mint a tabletbe akkor nem lenne rossz egy Full HD kijelző tarsosagában  
- 

banhammer veterán Igy video alapjan nem valami bejovos. 
- 

Sinesol veterán Valahogy olyan semmilyen tucat-tabletnek tünik ránézésre. Olyan nem lesz hogy ezeket a ronda kávákat eltüntetik, vagy valami? 
- 

fornettisuti veterán Csak nekem tunt fel, hogy a video lejatszasnal a tablet nem adott kepet? 
- 

d.mate08 tag Csak nekem tűnt fel,hogy nincs Walkman, helyette a Zene van? 
- 

Thaaleum aktív tag Jónak tűnik, de tableten nem biztos, hogy szívesen használnék androidot.  
- 

philips20 aktív tag Hát nem hoz lázba. 
- 

jacis nagyúr Nekem ezek a Sony tanok nem jönnek valamiért...  
- 

bandi0000 nagyúr A telókat mikor mutatják? Z4 és Z4C t? 
- 

BazsiBazsi aktív tag Tetszetős masina. 
- 

Ez a SOC, már tényleg elég mindenre. Egyébként nagyon jó kis Tablet, én nem rég váltam meg a Z3 tablet compactól, az is remeg kis gép volt, csak nekem ,már kevés lett a kijelző mérete. Egyedül , ami érdekes volt a videón, hogy elég rosszul reagált a nyomkodásra , de lehet ez csak a kitett példány sajátossága volt. (#1) HartMusk: 6 GB-ról sosem volt szó  MAX 4-ről MAX 4-ről Nem is lenne sok értelme 4 fölé menni szvsz. Nem is lenne sok értelme 4 fölé menni szvsz.
- 

HartMusk csendes tag Úgy emlékszem, hogy valamikor szó volt arról, hogy 6 gb RAM lesz benn, meg hasonlók, de javítsatok ki ha tévedek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Btw nekem i5s-em van most de megbántam
 Btw nekem i5s-em van most de megbántam  MAX 4-ről
 MAX 4-ről 
								 Ennyire még az Android sem sz@r.
 Ennyire még az Android sem sz@r.