- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Ez a két link abszolút nem bizonyít semmit. Az egyik ugyanis ddr2 memóriát mutat, a másik pedig am2+ -os procit. Tehát az am3 és ddr3 kapcsolata egyiken sem nézhető meg.
De ennek ellenére elhiszem, h az OCZ Reaper ramok mennek gond nélkül az am3 procik mellett (a fórumon olvastam pár ember hozzászólásában, h am3-nál kerülendő az OCZ Gold valamint Platinum, de nem töltöm az időm a visszakereséssel. Reaperről senki nem nyilatkozott, szóval az OCZ inkompatibilitásról írt dolog valóban nem volt teljesen igaz részemről).
És örülök is neki, mert azok közt is találok 1600MHz-t Cl7-7-7-24-es időzítéssel. Ha az ára 22k (Ősembernél ennyi van írva), akkor a 24k-s (ami már most 25k lett) Mushkin 1600MHz Cl7-7-7-20 -hoz képest talán jobb választás. De erről szívesen várom a véleményetek. Mint mondtam egyik gyártót sem tartom jobbnak, mert nincs tapasztalatom velük. -
UdVi86
aktív tag
Itt a fórumon írta több ember (ha jól emlékszem audi100td is). De valóban a Platinum és Gold szériáról írták. Esetleg az AMD Edition-nel mehet biztosra az ember, csak ugye azért szépen elkérik a felárat. Reaper-t meg nem is néztem. Az inkább tuningra kihelyezett ram, nem?
Nem foglalok állást egyik ram mellett sem, mert nem volt dolgom még egyik gyártó ramjaival sem ezek közül.
Jelenleg az MSI 785GM-E65 laphoz keresek egy jó ár/érték arányú ramot. Az OCZ is szóba jött először (sőt legelőször a Geil Value széria), viszont most a Mushkin XP3 1600 Cl7-7-7-20 ramok tűnnek jó vételnek. Ilyen időzítéssel talán a legjobb vétel (na jó Kingmax lehet olcsóbb). De sajnos - mint mondtam - nem tudok semmit a gyártóról.
A ramokat amúgy 1333-ban akarom majd járatni. Jó lenne valami teszt ezekről a ramokról.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy új, kétcsatornás készlet jelent meg a cég kínálatában.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest