Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Na igen, az sajnos erősen korlátozó tényező, ha 14" alatti noti kell. Így pláne érthető a problémád, nem lesz könnyű menet normális notit találnod.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
2570p volt nekem is egyik melohelyen, abszolut nem rossz, de a 8470p agyonveri. Nalam abszolut az az etalon, pedig volt csoda ibm, kesobb lenovo thinkpadom is. Azok is nagyon jok voltak, de a 8470p az abszolut etalon. Legnagyobb csalodas nalam amugy az agyon ajnarozott dell xps, illetve a szinten agyon ajnarozott dell alienware m17. Kalap tragya mindketto, plane az arukhoz kepest. Mondjuk mindketto konzumer, csak epp rohadt draga.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Elitebookok billentyuzete eleg jo, de a regieke osszehasonlithatatlanul jobb volt amugy.
Egy jo, de alacsony mecha billentyuzet aldas tud lenni (pl nekem cherry mx board 3.0 van), viszont a "normalis", magas mecha billentyuzetek szamomra hasznalhatatlanok, kicsinaljak a csukolmat, nekem nagyon magasak."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Regen voltak. Pl hp 8470p mai napig etalon nalam. Ujabban nem igazan lattam olyan szintu laptopbillentyuzetet, amit hoszabb tavu gepelesre jo szivvel ajanlottam volna.
-
Igen, például memóriát mostmár szinte nem lehet bővíteni. Az Acer és Lenovo is kivette a legutolsó szériából. És még így is képesek 4GB rammal kiadni. Ezért én akasztást kérnék már. Tehát ha valaki egy olyan gépet megvesz a gyereknek, az nem ajándék, az büntetés inkább...
A putri TN panelek mikor fogynak már el vagy a mégputribb VGA vagy 720P webkamera? Nem értem, a mobiltelefonban sokkal kisebb a szelfi kamera, mégis élvezhető képet/videót készít. Notikban meg full putrik. VGA kamera. Honnan a fenéből szedik még a Lenovóék. A tervezőt biztos elverném, vagy a Marketinges megnézhetné, ahová a nap sosem süt az fix. Mostmár max kapsz még egy m.2 es foglalatot és viszlát.Egyébként nálunk az Artisjus bácsinak köszönhető, hogy 120GB SSD és 4GB ram a sláger. A többi már drágább. Csak szólok...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
-
Én értelek, de kifizetem az árát, akkor el is várom, hogy teljesítsen... Vagy akkor annyit fizessek érte, amennyit tud. Amúgy ennél az MSI nél bőven elképzelem, hogy putri a paszta.
Magyar kiosztás. Nekem az irodatechnika tanárom mesélte akkoriban, hogy volt egy másik Magyar kiosztás, csak az az írógépekhez túl gyors volt, azért csinálták ezt meg. Továbbá eleve három fajta Magyar kiosztás van mostanában. Van a standard nagy enteres balra tőle az Ű. Van a vékony enteres amin az Ű az Enter fölött van. És van amikor a hossz Í átkerül bal alulról jobb alulra a kurzorok mellé szinte. Ez a vicc. Én pl vigyázok, hogy lehetőleg Lenovo fajta nagy enteres gépet vegyek, mert 10+ éve vakon gépelek. Szóval nem kívánok másikat megszokni. Tudom nyasgem nekem...
Lalikirály nem szép ember; de Gavallér!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P50, 15,6" FHD IPS, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 4GB VGA, WIN 10/11, 27
- Remek áron eladó dobozos új 11.Generációs i5 8gb 256 Microsoft Surface Laptop Go 2 garanciával!
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Dell Latitude 7400 2in1, 14" FULL HD Touch, i7-8665U CPU, 16GB RAM, 512GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás s
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10, 27% áfás számla,
- Fujitsu Siemens Amilo PA2510 laptop + Samsung N145 PLUS laptop
- Eladó Acer Nitro V15: Ryzen 5-7535HS, rtx 4050, 16gb ram, 144hz, 512gb m2 ssd, GARANCIA
- Új HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H 32GB 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB Win11 Pro Garancia
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest