- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Hol irja hogy utolsó összeomlás?
-
Narxis
nagyúr
válasz
attila9988 #19 üzenetére
Ismerem az rss-t, én nem szeretem.
-
netpeti98
addikt
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Levelezőek ott a Thunderbird.
A mindent egybe csomagot (levelező, böngésző, stb) pedig SeaMonkey néven fejleszti a Mozilla.Üdv netpeti98
-
Narxis
nagyúr
válasz
attila9988 #16 üzenetére
Levelezőkliensnek ott van a Thunderbird. Miért kellene beletenni?
-
attila9988
őstag
Ezen az "egészség" lapon van olyan bejegyzés, hogy "utolsó összeomlás"... ez ám az önbizalom...
Mindenesetre nem örülök annak, hogy már az is böngészőfejlesztés, hogy ilyen szocial szarságokat építenek bele. Annak a kiegészítők között lenne a helye. Bezzeg rendes levelezőklienst, vagy rss olvasót nem tesznek alapból bele - mint a az opera - de a közösségi lószar az kell...
-
KAMI911
senior tag
Most csak hibajavítások jelentek meg.
Kiadási modell:
https://wiki.mozilla.org/Thunderbird/New_Release_and_Governance_ModelMeglátásom szerint áttérés az ESR kiadásra jó ötlet volt. De az, hogy lényegében magára hagyták a projektet nem az. Szerintem 2-5 ember nyugodtan dolgozhatna rajta, mert nagyon sokan használják a Thunderbirdöt.
-
Domainer
csendes tag
Nem úgy volt, hogy nem lesz újabb thunderbird? Vagy csak hibajavításokat adnak még ki rá egy ideig?
Lehet én vagyok lemaradva... -
Pikari
veterán
1. miért ilyen ronda?
2. mikor fogja végre kihasználni a procimagjaimat? -
=Mentor=
őstag
Az a helyzet, hogy az ember alapvetően lusta, amit régen csak személyesen tudtál megbeszélni, azt utána már telefonon/mobilon is bármikor, most meg már elég ha van egy mobilinternetes kütyüd és beszélni sem kell. Egyre inkább elszemélytelenednek az emberi kapcsolatok. Persze badarság lenne azt állítani, hogy a közösségi szájtok ördögtől valók, de a túlzásba vitt használat káros. Nem válthat ki mindent.
-
xmaas
őstag
ezeknek is muszaj terelgetni a nyajat a rohadt online kozossegi mizeria fele lassan komolyan nem lesz valodi kozossegi elet csak a sok fszbook fele agymosas
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest