- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
Pistu77 #2042 üzenetére
Erre a kérdésre a legjobb indulattal sem lehet egyértelmű választ adni. Tökéletes ROM nincs, sem főzöttben, sem gyáriban. Mindenképpen kompromisszumot kell köss. Az igényeidnek megfelelően. Nem tudom, hogy miket akarsz használni, az igényeid adják igazán a választ. Én például nem használok kamerát, BT-t, ezért nem is érdekel, nálam nem hátrány, ha ezek nem mennek megfelelőképpen. A CM9 még nem igazán kiforrott, a CM7 és a MIUI gyorsak, stabilak, de mindkettőnek megvannak a hátrányai a másikkal szemben. Mindkettőt bátran merem ajánlani. Hogy melyiket választod, az a felhasználásaid prioritásain múlik. Igen, mondtam már olyat, hogy a CM7 szinte tökéletes. Legalábbis számomra az volt. De néhány dolog engem teljesen hidegen hagyott. MIUI-ra azért váltottam, mert alapból felveszi a beszélgetéseket. Közben azt is tapasztaltam, hogy jobb minőségben játssza le a zenét, lejátszó alkalmazástól függetlenül. De ennek is megvannak a hiányosságai a CM7-tel szemben. Nálam ma is gondot okozott például a telefon felvétel, márpedig ez elég fontos lehet mindenkinél. Remélem, majd elmúlik egy reset után ez a hiba. A CM7 az általam kipróbált és néha használt élő háttereket kivétel nélkül, gond nélkül futtatta. Igaz, memória zabáló dolog, ezért nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. A MIUI-n többnyire ezek vagy nem telepíthetőek, vagy egyszerűen el sem indulnak. Ha felsorolod, hogy mi fontos számodra, akkor talán tudok benne segíteni. Feltéve, ha olyan dolgok fontosak számodra, amiket magam is kipróbáltam. Ha nem, akkor neked kell a saját bőrödön kikísérletezni, illetve más fórumozónak feltenni ugyanezt a kérdést. Nem lerázni akarlak, a legjobb tudásom szerint válaszoltam
Ja. A magyar nyelvet minden általam ismert főzött romban megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest