Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz Pistu77 #2042 üzenetére

Erre a kérdésre a legjobb indulattal sem lehet egyértelmű választ adni. Tökéletes ROM nincs, sem főzöttben, sem gyáriban. Mindenképpen kompromisszumot kell köss. Az igényeidnek megfelelően. Nem tudom, hogy miket akarsz használni, az igényeid adják igazán a választ. Én például nem használok kamerát, BT-t, ezért nem is érdekel, nálam nem hátrány, ha ezek nem mennek megfelelőképpen. A CM9 még nem igazán kiforrott, a CM7 és a MIUI gyorsak, stabilak, de mindkettőnek megvannak a hátrányai a másikkal szemben. Mindkettőt bátran merem ajánlani. Hogy melyiket választod, az a felhasználásaid prioritásain múlik. Igen, mondtam már olyat, hogy a CM7 szinte tökéletes. Legalábbis számomra az volt. De néhány dolog engem teljesen hidegen hagyott. MIUI-ra azért váltottam, mert alapból felveszi a beszélgetéseket. Közben azt is tapasztaltam, hogy jobb minőségben játssza le a zenét, lejátszó alkalmazástól függetlenül. De ennek is megvannak a hiányosságai a CM7-tel szemben. Nálam ma is gondot okozott például a telefon felvétel, márpedig ez elég fontos lehet mindenkinél. Remélem, majd elmúlik egy reset után ez a hiba. A CM7 az általam kipróbált és néha használt élő háttereket kivétel nélkül, gond nélkül futtatta. Igaz, memória zabáló dolog, ezért nem is tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. A MIUI-n többnyire ezek vagy nem telepíthetőek, vagy egyszerűen el sem indulnak. Ha felsorolod, hogy mi fontos számodra, akkor talán tudok benne segíteni. Feltéve, ha olyan dolgok fontosak számodra, amiket magam is kipróbáltam. Ha nem, akkor neked kell a saját bőrödön kikísérletezni, illetve más fórumozónak feltenni ugyanezt a kérdést. Nem lerázni akarlak, a legjobb tudásom szerint válaszoltam

Ja. A magyar nyelvet minden általam ismert főzött romban megtalálod.

Új hozzászólás Aktív témák