Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz
CUskater #32134 üzenetére
Háát!
Akkor nagyon csodálkozom, hogy ilyen kérdésekkel jöttél elő, mivel ezek a kérdések nap mint nap jönnek itt elő és már a könyökünkön jönnek ki a válaszok.
Én meg már az első hsz óta olvasom ezt a fórumot, meg amelyik érdekel, azt is visszaolvasom, pont hogy ne legyen ilyen kérdés bennem válasz nélkűl. Hozzáteszem, hogy április közepe óta vagyok Defy tulaj, de mégis mindent elolvasok itt, hátha írnak olyasmit, ami még új. -
Pistakiss
őstag
válasz
CUskater #32130 üzenetére
Háát!
Szerintem csak a lustaság beszél belőled! Szerintem igen is hasznos volt, mivel máris olvasásra ösztönöztelek. Ma is vagy 3 hsz-ban volt pont erről szó, hogy ezt a készüléket a szolgáltatók nem tudják függővé tenni, semelyik sem, tehát teljesen mindegy hol veszed, jó bele mindegyik szolgáltatói kártya. Hogy kapható-e Telenor-nál, azt én honnan tudjam, én Vodás vagyok és ott is vettem, csak megjegyeztem, hogy aki Vodás az úgyis onnan veszi, aki más szolgáltatónál van, annak onnan jó, mivel ott vehet igénybe több szolgáltatói kedvezményt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Yettel topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest