- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
salamester
csendes tag
Sziasztok
Éjszaka folyamán fel telepítettem a "CyanogenMod-7 (CM7)"-et és egész nap tesztelhettem. Eléggé kellemes meglepetés volt már első látásra sokkal szimpatikusabb, ami lényeges nincs tele minden fele plusz progival megtoltve. Csak az alap többit letöltöd marketröl mire szükséged van.
Ahogy én észrevettem bekapcsoláskor kicsivel lassabban kapcsol be mint a 2.2 froyo vagy gyari 2.1-es, de észrevételeim szerint gyorsabb az előző verzióknál és stabilabb is, nap folyamán nem fagyot le egyszer sem pedig dolgoztam vele jócskán igaz a procit is felhúztam 1000 Mhz.
Ajánlani tudom mindenkinek.Egyik program nem akar menni a "Quadrant Standard Edition" pontosabban lefut és megkérdi hogy a grafikont megtekintem-e, igent nyomok és utána kiad egy errort "Service call filed "
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged