Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem ezeket a kontaktokat már buktad. Mondjuk nem túl régen én is szívtam amiatt, mert a kontaktjaim fele csak a Moto Adress Bookban volt benne és nem szinkronizálta a Google Contacts-el, annak ellenére sem, hogy ezt neki beállítottam.
Aztán kénytelen voltam egyesével átpakolni őket.
Imádom amikor a gyártók úgy raknak az Androidba rendszer szinten saját alkalmazásokat, hogy azok nem csak redundánsak, de még sokkal kevésbé használhatók, mint a gyári Androidos megoldás.
Tipikus példa erre a telefonkönyv... nem értem, miért kellett alapértelmezésben egy saját telefonkönyvet is hozzáadni a rendszerhez, főleg úgy, hogy az nem tud annyit, mint az alap Andoidos Contact kezelő...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest