Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Pofámról már leég a bőr hogy megint felhozom, de
szívesen vezetnék egy headset kompatibilitási táblázatot, mind vezetékes, mind bt téren ha ki tudjátok próbálni 1-2 headsettel.
Csodálkozom is hogy másokat ez a téma nem nagyon hat meg, én az MW600 mellé nagyon keresgélek valami vezetékes megoldást... legtutibb persze az lenne ha a WH700 jó lenne hozzá, de idáig egy nokiás (típust nem tudunk) headsettel nem ment(meg egy WH600 ok).Motokerrel beszéltem ma gariról meg headsetről. Gari természetesen rendes 2 év, nem ilyen 1+1 kamuswgari; headsetet pedig nem tudták hogy - az ajánlott típussal persze nem tudok telefonálni, hiába hangsúlyoztam ki hogy nem füles kell...
És azt is megtudtam hogy mp3ra nem tökmindegy mit használok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest