- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence_e
csendes tag
ds
-
bence_e
csendes tag
válasz
wallair #22663 üzenetére
Ezenkívül nem tudok másikat. Találtam egy külföldi fórumon egy linket az appról, talán próbáld meg: CMP.apk letöltés | letöltés QR-kóddal
-
bence_e
csendes tag
válasz
wallair #22660 üzenetére
@wallair: A gyárit sajnos nem találtam, de talán ez kisegít: [Motorola Music Player] erre frissíti a gyári appot a teló. Egyébként én utálom a frissítettet mert lassú
-
bence_e
csendes tag
Sziasztok! Friss Defy+ tulajdonos vagyok, pár hete vettem ismerőstől, jó állapotban, olcsón. Mielőtt megvettem körbeszaglásztam a neten, és főleg a mobilaréna tesztekre, meg hozzászólásokra alapozva megvettem a telefont. Ez az első androidos telefonom, bár ezelőtt már nagyjából ismertem az android működését. Azért választottam ezt, mert szerettem volna végre egy okos-telefont, amivel mindent tudok intézni ugyanakkor nagyon tetszett benne hogy strapatelefon, mert én ismerve magamat nem nagyon tudok vigyázni a dolgaimra és nekem ez biztonságérzetet ad, hogy nem olyan könnyen karcolja meg mondjuk kulcs ha véletlenül egy zsebbe rakom vagy véletlenül végighúzom valamin, ha mondjuk véletlenül meglököm a poharam és ráborul valami üdítő akkor jóformán semmi baja nem lesz csak ragadni fog (de azt könnyen orvosolhatom egy nedves ronggyal) és úgy általában jobban bírja a használatot. Én nagyon szeretem ezt a telefont azóta is, nem csalódtam vagy ábrándultam ki belőle. Mindenre tudom használni amire akarom, egyedül az a pár fölösleges gyári alkalmazás nem tetszik ami rajta volt, de nem akarom rootolni meg hasonlók.. Szeretem biztonságban tudni még így is, ezért rendeltem már rá szilikontokot, meg vettem rá fóliát. Bárkivel szívesen megosztom tapasztalataimat a telefonról itt vagy akár privátban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged